Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? Vagy nem? Segítség

Kövér vagyok? Vagy nem? Segítség

Figyelt kérdés
16 évesen 70kg és 190cm vagyok. (lány, természetesen) Kövér vagyok (sokan ezt mondják, többet között a szüleim) vagy a barátnőmnek van igaza és tenyleg csak a palcika vekony lányok vannak elfogadva a 13-20 éves srácoknál?
2024. ápr. 9. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én középkorú nőként 165 cm-hez 65 kilóval nem számítok kövérnek, hanem átlagos testalkatúnak. Ha te 190 cm-hez vagy 70 kiló az szerintem bőven teljesen okés.

Tegyél rá szerintem magasról. Aki srácnak való vagy, és tetszeni fogsz neki, annak 70 kilóval is fogsz tetszeni.

2024. ápr. 9. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kővér
2024. ápr. 9. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább sovány lehetsz. De keress egy Bmi kalkulátor a neten.
2024. ápr. 9. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:

A BMI-t, testtömegindexet külön férfiakra és nőkre is megadják, erre is figyelj.

12 éve volt lehetőség "testösszetétel analizis" ingyenes készíttetésére a www.egeszsegprogram.eu keretében. Optimális testsúlyt is kalkulált a sokféle mért paraméter alapján. Megalapozottabb, mint a BMI-közelítés.

2024. ápr. 9. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Épphogy nem vagy alultáplált. Az egészséges testsúly legalján vagy
2024. ápr. 9. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt írod, lány vagy, TERMÉSZETESEN! Ez nekem nem teljesen kerek...

Miért természetes egy 190cm magas emberről, hogy lány?

Nem lehet, hogy elírtad, és 160, nem 190?

Nem értem a természetes szót.

Kérlek, fejtsd ki, mert pont ennek magyarázata alapjaiban meghatározhatja a választ.

Mondjuk, ha meg is válaszolod, akkor is csak számokból tudunk véleményt formálni, látni kellene az összhatást, de a számok alapján is szívesen kifejtem, mit gondolok.

2024. ápr. 10. 06:50
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem 190 cm, 70 kg az egyáltalán nem kövér, inkább sovány. Akiknek ez kövér, azok szerint mennyi kellene legyél?
2024. ápr. 10. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:
A súly (ill bmi) az egy dolog. Lányoknál azért elég "kritikus" az eloszlás kérdése, ha rossz helyen van a többlet, könnyen kövér(ebb)nek tűnik az illető. Pl nagy a kuffer vagy hatalmas combok vannak. Úgy általában is igaz, hogy minél nagyobb súlyú egy lány ugyanakkora bmi mellett, annál neccesebb, hogy az arányok is nőiesek lesznek-e.
2024. ápr. 10. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
190 cm lány? Az komoly, oda a 70 kg semmi. A hátadra figyelj, még fejlődésben vagy.
2024. ápr. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!