Tényleg belehalhatok a túl sok víz fogyasztásba?
Figyelt kérdés
Rengeteg vizet megiszok egy nap, akár 3-7l de iszonyatosan szomjas vagyok mindig és olvastam hogy halált okozhat. Voltam már vérvételen ott csak azt mondták vashiányom van azt meg én intézem. Nagyon félek, ugye ez hülyeség? ( ennyi víz fogyasztása ) 16L (170cm)ápr. 2. 09:23
11/15 A kérdező kommentje:
Meg annyi hogy sokat iszok teljesen jol erzem magam mas bajom nincs. Sportolok, tanulok elem az eletem es figyelek az egeszseges taplalkozasra
ápr. 2. 15:07
12/15 A kérdező kommentje:
Meg annyi hogy fokozatosan iszom meg mivel kicsi a hugyholyagom ha tehetem mindig elmegyek wcre es nem egyszerre iszok meg mit tudom en mondjuk 2 litert amugy kicsit tuloztam mert bevoltam parazva mondjuk ugy hogy 3 litert iszok naponta es csak regebben ittam 5-7 de amikor annyit ittam akkor is csak egy napon egyszer szoval nem rendszeresen meg azt is bevallom hogy nagyon szeretem a vizet igy amikor kedvem volt mindig ittam
ápr. 2. 15:11
13/15 anonim válasza:
#kérdező
Nyugodtan ihatsz 7 litert is.
"Kicsi a húgyhólyagom."
Ezt miből gondolod?
Mérted már a kapacitást? Egy ásványvizesüvegre rajzolsz skálát, legfelső részét levágod, es az üvegbe pisilsz.
Ha így leméred a vizelet mennyiségét, és írsz egy számot, megírom, valóban kicsi-e a hólyagod.
Egyébként nem tuti,hogy kicsi, lehet,hogy egy krónikus gyulladástól van összehúzódva.
Ezt gyógyszerrel ki lehet kezelni és ajánlatos is!
15/15 anonim válasza:
Vese kimerül, ez nyomelem enzim vitamin és ásványisók hiány gond . Makro mikrobiotikus étrend kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!