Túl sok víz fogyasztása ingerlékenységhez, idegességhez vezethet? Olyan 10-12 liter víz. Cukorbetegség kizárt.
Figyelt kérdés
Nagyon hasonlít ahhoz amikor túl sok alkoholt ittam volna(nagyon ritkán iszok), szédülés, fázok, és ha valami felidegesít akkor kiborulok nagyon könnyen. Ez miért van? Köszönöm a válaszokat!2020. dec. 26. 14:06
1/17 anonim válasza:
Mi vagy te?Szivacs?
Nem szabad ennyit inni.
Ez már káros.
2/17 anonim válasza:
Atyaisten, ezt mért csinálod? És voltál a közelmúltban terheléses cukorvizsgálaton, hogy kizárod a diabéteszt?
Én nem tudom, hogy ingerlékenységhez vezet-e, bár az általános egészségromlás nyilván vzet, de hogy az ionháztartásod teljes felborulásához, és ezáltad a szerveid működési zavarához vezet, az biztos.
3/17 anonim válasza:
10-12 liter aha,persze ,mesélj még Andersen...
4/17 anonim válasza:
Ha napi 10 liter vizet innál már rég halott lennél
8/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadók, szeretek sok vizet inni, 10-12 liter nem lehetetlen, a cukorszintem éhomi értéke 3.2-és 5.8 körül mozog, változatosan étkezem, de a vizet nagyon szeretem inni, de általában 5-6 liter víz fogy el naponta, és ritkán van nagyobb adag. 186cm 86kg F/22
2020. dec. 26. 16:56
9/17 anonim válasza:
Ennek is a fele mosdáshoz, gondolom.
10/17 anonim válasza:
Elég már,ez most nem jött össze ,eredj lefeküdni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!