Szerintetek mi az oka, hogy a mai fiatalok (16-22) ilyen magasak, ilyen nagy a talpuk stb?
Mitől nőttek meg ennyire? A 30 éveseket képest is. És nem csak a fiúk. A 16 éves lányok között is nagyon sokan magasak. A fiúk közül szinte mindenki bőven magasabb tőlem (176).
Redditen kb egy hete volt kérdés, hogy mások szerinti is nőttek-e és több százan egyet értettek ezzel. Nem is láttam ellen véleményt.
De mi ennek az oka?
Az állatokat olyan táppal etetik, amiben testnövesztő hormon van. Ezeket megesszük, a szűrők sem szűrik ki ezeket a hormonokat a csapvízből, tehát még reciklál is.
És mielőtt lepontoztok vagy lehülyéztek, ezt dietetikus mondta, mint tényt, tehát nem a fantáziám találta ki.
A magasság általános növekedése tény.
De a lányok lábainak mérete nem lett nagyobb.
Sőt,testmérethez képest sok lány lába kicsi.
A cipőméretezés is kicsit más.
Régen a 40-Es cipők csónakok voltak,most csak simán nagyok.
Van köztetek nagy lábfejű lány?
39+, 40-42-es lábméret?
#3 Erre tudsz valai hiteles infót is hozni? Hogy kisebbek lettek a cipők.
#2 Tudtommal a növekedési hormon nagyon drága. Így a húsnak is drágábbnak kellene lennie.
Szerintem sokkal egyszerűbb. Egyszerűen már megengedheti szinte mindenki magának a mindennapos hús, zöldség, gyümölcs fogyasztást. Régebben heti egyszer voltak max. Én 26 vagyok még csak, de emlékszem, hogy gyerekkoromban milyen sok szegény volt a faluban ahol laktam. ost azért bőven jobb a helyzet. Azok a gyerekek , akik gyerekként szinte éheztek, most elég jól élnek.
És ehhez jön még a rengetek vitamin. Már kismamaaként nagyon sokan szednek magzaterősítőket. Régebben sokkal kevesebben szedtek. A gyerekekre ugyanez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!