Húsvét hétfőn berúgás lesz garantáltan, kedden viszont muszáj mennem dolgozni, hogyan éljem túl a napot majd?
Figyelt kérdés
márc. 31. 20:35
12/28 Ghgj válasza:
Akkor elárulod, hogy mi a kérdés? Ha csak az az egyetlen opció, hogy agyatlanul vedelj, akkor annyi a keddi túlélés kulcsa, hogy túlélsz. Ennyi.
13/28 A kérdező kommentje:
Tegnap és ma se ittam, akkor hogyan is lennék alkoholista? Semmilyen elvonási tünetem nincs Egy alkoholista már elég régóta a hányásában remegne.
márc. 31. 21:20
14/28 anonim válasza:
De az mégsem normális, hogyha alkohol közelében vagy, akkor nem bírsz leállni. Te beteg vagy.
15/28 anonim válasza:
Az szerintem szenvedélybetegség, hogy nem tudod kirlátozni magad, nem ismered a mértéket. Az alkoholizmus nem csak azt jelenti, hogy az ember remeg, ha nem kap inni.
16/28 A kérdező kommentje:
Fél Magyarország alkoholista ezek szerint..
márc. 31. 21:36
18/28 anonim válasza:
Nyugodtan vedelj, légy büszke magadra. Bizonyára más dolgokban ennyi akaraterőd van.
19/28 anonim válasza:
10
Páleszozni szoktam, báttya. Sose voltam másnapos, akármennyit ittam. Nagyapámra ütöttem ezügyben.
Inkább menjél dolgozni, öcsi, a piálás nem macskajancsiknak való
20/28 anonim válasza:
Hát, haver, a helyedben én már régen tudnám, hogy mennyit bírok inni, és beosztanám.
Annyit innék, aztán kész. Illetve addig is úgy lenne, hogy amíg a másik lehajt 2 pohárral, és csak 1-et. Ha erőlteti, akkor mással mulatnék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!