Húsvét hétfőn berúgás lesz garantáltan, kedden viszont muszáj mennem dolgozni, hogyan éljem túl a napot majd?
Én még nem láttam olyan embert maximum bohóckodót aki mondjuk pálinkázna és vízzel inná.. maximum bohócot. A kisérő a sör.
Holnap lesz a bográcsozás. Nem tudok kivenni szabadságot, muszáj bemennem, betegszabadság se játszik.
Ha elkezdek inni nem bírom ki, hogy ne folytassam, jó a társaság, mindenki iszogat, jól érzem magam, elrontanám a saját szórakozásom ha elkezdenék ott üditőzni, stb..
Maximum akkor bírnám ki ha kocsival megyek és egyáltalán nem iszok, de akkor meg magammal cseszek ki mert kimaradok az egész jóból.
Aki nem bírja a piát, minek iszik? :D
Én pl sose vagyok másnapos piálás után.
Megnézném, hogy mit bírsz te, nagyjából semmit ha nem vagy másnapos egy ivás után, mivel elszopogatsz pár sört / pár felest. Nálunk a szokás, egy ilyen bográcsozásnál, hogy ketten osztozunk 1 liter pálinkán és egy 24-es tálca sörön. Valószínűleg ájultan okádnál magad alá már akkor mikor a felénél vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!