1 alkalom után a pszichiáter írhat fel szorongás csökkentőt?
Persze felirhat, sajnos pont ezt csinaljak, nem tobbet. Jo kis addiktiv cuccok ezek... Lehet, elobb ki kene vizsgaltatni magad, hatha szervi oka van megis. Ha meg psziches, miert nem probalsz ki elobb valamit, amivel kicsit tudod nyugtatni magad, seta, meditacio, olvasas, barmi. Esetleg, ha mas is van, pszichologus. Van online is, bar varolistak vannak.
Amugy nalunk nem kell beutalo a pszichiatriara, viszont idopont igen, jo elore, mert tele vannak.
2-es vagyok
Amugy sajnalom, hogy a szuleid jobb kapcsolatot apolnak a haziorvossal, mint Veled. Ez vegtelenul szomoru.
Pszichiáterhez csak sürgős esetben kell beutaló. Elég időpontot kérned.
Ha viszont kinti a biztosításod, akkor lehet, hogy ki kell fizetned a vizitet és a számlát a biztosítódnak benyújtani.
1-es, köszönöm a választ, azért gondoltam, hogy beutaló kell, mert egy jó barátom jàr egy ingyenes pszichiáterhez, neki pedig így kellett.
2-es, köszönöm a választ, igen mindenképp vizsgálattal akarok kezdeni, a pszichológia sajnos nekem nem hiszem, hogy segítene, én az a fajta vagyok, aki tisztában van a problémáival, elismeri ha baj van, sokat tanultam pszichológiát, bár megpróbálhatnám, de 3 havonta 1 ülés nem hinném hogy áttörést érne el, próbáltam már gyógynövényes nyugtatókat, sétálni, rajzolni, levezetni a feszültséget, de nem segít, a melót meg nem akarom ott hagyni, kell a pénz, a jövőmbe fektetek bele, házakat szeretnék vásàrolni, amikből + bevételt szerezhetek, a házi orvosommal nem ápolnak jobb kapcsolatot, ez inkább úgy van, hogy tizenéves koromtól kezdve egyre távolabbra kerültem tőlük, a bizalom úgymond eltűnt egyéb dolgok miatt, ezáltal sosem mondtam el nekik 10 éves koromtól 1 problémámat sem, túl konzervatívak, nem megértőek, szerintük a depresszió, szorongás csak hiszti.
4-es köszönöm a választ.
2-es meg mindig :)
Abszolut ertem, miben vagy, penzgyujtes meg hazvasrlas, meg jovo alapozasa stb... de a mentalis egeszsegedbe is erdemes nemi idot es akar penzt fektetni, mert az is a jovod.
Pisilni akkor kell menni, amikor vizelési ingered van. Normál esetben a hólyag jelzést küld az agynak, ha megtelt, ideje üríteni.
Ha te rendszeresen inger nélkül is mész vizelni, ezt megzavarod, és az agy nem tudja, hogy most akkor mi van... Próbálj visszaszokni arra, hogy megvárod a vizelési ingert, és csak akkor mész WC-re. Este lefekvés előtt egyszer menj el, és ne rohangássz a WC-re, hogy még két cseppet kipréselj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!