IBS ellen valami tuti módszer?
van ami gyógyszerrel hetek alatt tünetmentessé tesz, és majd "meggyógyulsz" tőle.
Nekem is ilyen volt, 2. fellángolás után már évek óta tünetmentes vagyok.
Mióta kezelteted magad?
nagyon nem szoktak mast mint loperamide-ot szedni, ez az elsorendo kezeles kornikus hasmenesre meg akut ra is, masodrendu a triciklikus amitriptyline 30mg-ig, de az antidepresszans venykoteles es szedni kell azt is folyamatosan etol nem elhet 'meggyogyulni' ha egyszer beveszed, utana SSRI-k ott mar megint szedni kell allandoan es az isvenykoteles antidep.,
es antidep-oknal mar belemegyunk a melekhatasokba elhizastol kezdve aluszekonysaag, impotencia es hasonlok. loperamide egyedul a belre hat semmit nem erzel nincs mellekhatas hogy elhizol vagy ilysmi ha csak nem vagy alergias ra vagy tul erzekeny de ez mindennapi veny nelkuli gyoccer.
neked 3-as valami fertozesd volt es rovid *akut) ideig tarto hasmenes nem IBS. IBS az kronikus nem tudjak ontosan mitol van. olyan nincs, hogy beveszed aztan kesz vegleg. max a fertozes igen.
Nekem volt IBS-em
Nem szedtem gyógyszert.
Ajurvédikus tisztítókúrával (pancsakarma) hoztak helyre, és közben megtanítottak sok életvitellel kapcsolatos dologra.
Van is akreditált pancsakarma technikus oklevelem :) (természetgyószász)
Az életvitelhelhez hozzá tartozik a tudatállapot is. Az emésztőrendszer vegetatív idegrendszer által meghatározott. Viszont folyamatos oda-vissza hatás ál fenn a vegetaív és a szomatikus között.
Szóval én megtapasztaltam és ezért meggyőződésem, hogy működik a módszer. Viszont elég összetett. A folyamat hosszú és kitartó következetességet igényel valamint egyfajta áldozatot, hiszen változni és változtatni kell.
Atyam.. ajurvedikus.. menj indiaba ocsem..
Ez nem egy gyogyithato betegseg emberek. Ez egy rendellenesseg az IBS, ehhez tipustol fuggoen kell gyogyszer. Valakinek szekrekedese van allandoan, valakinek kevert szekrekedes utana fosas egy darabig, majd valaki csak fosik 5x egy nap. Ajurvedikus.. indiai hulyeseg. Senior Sef meg... na mindegy az atereszto belszindroma hittanaval, bar ahogy latom mar leszokott rola mindenhova, meg a skizofreniaba is azt kommentelte, de most is valami hasonlot.
Anyam borogass... nekem is IBS-em van, ha nem szedem a gyogyszert megint elojon, mar elotte is elojott, diagnosztizalni tudtak, de nem tudjak az eredetet, azt tudjak akinek mentalis gondjai vannak, eros szorongas nem pedig feszultseg, illetve major depresszio, bipolar I/II, borderline, skizoaffektiv meg lehet sorolni, azoknak gyakran elofordul.
7-es
végigcsináltál ajurvédikus terápiát?
Mit tudsz róla?
Kár személyeskedni, kedves 7-es. A tények makacs dolgok. Azt még egy hatéves gyerek is tudja, hogy ha fater nem a megfelelő üzemagyagot tankol a verdába az nem fog működni. A mai megetetett társadalom ennek tudatában is elvárja saját testétől, hogy kemikáliákkal ehetővé ügyeskedett, mindazonáltal emberi TÁPLÁLÉKNAK teljesen alkalmatlan bolti szarokkal teletömve magát, hozza a kívánt eredményt. Hát nem fogja hozni! Előbb-utóbb bélrendszeri diszfunkció lép fel, annak nyomán pedig autoimmun folyamatok sora, amiket észre sem vesz a delikvens, amíg valahol, a belektől látszólag teljesen független tünetekben manifesztálódik.
A SZBO egy "szerencsés" felborulása a bélflórának. Szerencsés, mert rögtön nyakon csíphető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!