Nagyon rosszul vagyok.. Hogyan legyek jobban? Bővebben lent
Tegnap este randizni voltam egy fiúval. Sushi-t ettünk de valami szerintem nem volt okés a sushival, mivel mindketten rosszul lettünk tőle.. Itt vagyunk a barátom lakásán.. a barátom kétszer fosott , és neki úgy néz ki vége is , én viszont kibéreltem a WCjét.. 3x hánytam és 10 percenként szörnyű, vízszerű hasmenésem van.. A hasam nagyon morog, csikar, rémes hangokat ad ki :(
Kétszer sajnos becsúszott a bugyimba egy egy hascsikarás után , nem értem ki a WCre..
Romlott lehetett a sushi?
Most is, itt görnyedek a WCn , csikar a hasam, rengeteget fingok és fosok :(
Nagyon szívesen segítenék csak az a baj ha hozzá merek szólni bővebben egy kérdéshez, törlik egyből meg vissza esek egy szintet, lassan már egyes szinten vagyok. Még azt csodálom, hogy a moderátorok rég jelentkeztek.
Egyszerűen csak jobbulást kívánok, remélem elmúlik a csikarás. Legközelebb vigyázz a sushival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!