Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Por alakban vettem táplálékkie...

Por alakban vettem táplálékkiegészítőt. Folyadékba keverve nem jó az íze. Arra gondoltam, valami tömörítő eszköz jó lenne, ami tablettává alakítja és így könnyebben bevehető lenne. Mit, hol vegyek?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
febr. 11. 13:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Kapszulába nem szeretném tenni.
febr. 11. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Vízzel ittad?
febr. 11. 13:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Több folyadékot is kipróbáltam, ill. hideg-meleggel is próbálkoztam.
febr. 11. 13:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Ill. amúgy mi a különbség a 0-ás vagy 00-ás vagy egyéb vegán kapszulák között?
febr. 11. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Es ha icipici vizet raknal hozza es belenyomkodnad valami mini szilikom jegkockatartoba?

De a legjobb ha elajandekozod es veszel tabblettasat.

Vagy beledatalod turmixba, kremlevesbe stb

febr. 11. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Van ezek szerint ilyen mini (lenyelhető tablettának megfelelő) jégkockatartó, mert ezt írod. Kaphatok linket?

Nem akarom elajándékozni. Megoldást szeretnék a kérdésemre, amivel használhatóbb lehet.

Turmixba beletéve keserű/savanyú/nem jó ízű. Ugyanez vonatkozik levesre is, de levesnél a meleg sem tenne jót neki.

febr. 11. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
febr. 11. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezek nagyok. Egy kapszula kicsi. Azért fontos a kapszula, hogy a nem jó ízű port bele lehessen tenni. Ha ezekbe a tartókba tömörítem, úgy egyben lenyelhetetlen, mert nagy. Elvágva pedig újra szétporlik. Icipici vízzel sem tömöríthető, mert a szájban azonnal olvad és marad a rossz íz. Ha csak keveset teszek bele a tartóba, nyállal érintkezve szintén szétmegy, marad a rossz íz. Vettem kapszulát és kapszulázó gépet. Így már nem lesz keserű/savanyú.
febr. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!