Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Infó kéne az E3energie nevezet...

Infó kéne az E3energie nevezetű drogról! Én mefizni szoktam, sajnos már több mint 7 hónapja nyomtam napi szinten.3 hete tiszta vagyok. Milyen a hatása, meddig tart az E3energie?

Figyelt kérdés

De a gondolataimban most is ott van. Az E3energie izgatja a fantáziám. Ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg velem.

Köszi!

2010. okt. 24. 12:44
 1/2 A kérdező kommentje:
A neve helyesen: E3energy.
2010. okt. 24. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hali, rossz hírem van: egy nagy rakás kaki a cucc. Egy picit sem pörgeti fel a hangulatot, nekem erős beszélgethetnékem támadt, igen kreatív ötleteim voltak, de semmi jókedv, nemhogy eufória... Cserébe strapabíróbb lettem, órákig sem fáradtam el edzés közben, az időérzékem teljesen kikapcsolt, enni-inni-aludni 24 óra múlva is csak nehezen sikerült, akkor viszont olyan mély depresszió jött, mint még soha, pedig nyomtam már amfetamint is, mefit is, de ez sokkal rosszabb. Na, ha pár óra alatt ez is elmúlik, akkor soha többet nem kívánsz ehhez a xarhoz nyúlni, nekem 3 hete ott rohad a maradék 3 gramm, anélkül, hogy kísértést jelentene...
2010. nov. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!