Aranyérre milyen tabletta vált be ?
Van aranyerem, nem fáj csak néha
Illetve lehet, hogy csak a bőr van ott megnyúlva (vissza maradt aranyérből)
Orvoshoz nincs bátorságom menni ezzel, de wc-zésnél érzem hogy van ott egy kis "dudor"
Kenni nem szoktam csak ha fáj, de talán jó lenne erre szednem valami tablettát is?
Tényleg nagyon félek e téren az orvostól így olyan tabletták érdekelnek ami vény nélkül kiváltható. Még nem szültem tehát 1x biztos, hogy ráveszem magam és elmegyek orvoshoz de nagyon rettegek emiatt.
Reparon kenőccsel kenem, amikor lüktet, illetve Proktis-M-et vettem legutóbb de egy ideje nem fájt (próbálok nem erőlködni). Korábban vettem Sperti nevű krémet szerintem az borzasztó. Az állaga is lötty az egész, átlátszó valami, folyik ha kell ha nem. Arról nem beszélve, hogy olyan mintha halkonzervet kennék magamra és még kézmosás után is éreztem a kezemen
Szia! Ne verd nagy dobra, szinte mindenkinek van aranyere, csak valakinek jobban előjön vagy gyakrabban.
Nekem is van, pár éve a covid idején annyira kijött(első alkalom) és berögösödött, hogy el is pattant, egyből mentünk a kórházba, ott lekezelték.
Akkor detralex tablettát, proktis-m kúpot és kenőcsöt írtak fel.
Akkor használtam mind3at, mert elég ilyesztő volt akkoriban, elég gyorsan helyre is jött minden odalent.
Azóta visza-vissza jön, de nem olyan gyakran. Évente talán 1x szóval kibírható.
Ilyenkor én raparon kúpot és valamilyen diozmin hatóanyagú tablettát használok. A diozmin gátolja a vénák tágulását, javítja a vénafal tónust és csökkenti a vénás pangást.
Bár nem vagyok semmilyen orvos, csak egy mezei ember, de én azt javasolnám, hogy csinálj egy 1hetes kúrát(2kúp+2tabletta/nap) ha utána ugyanolyan vagy nagyon gyorsan kialakul keress meg egy proktológust.
Ha nem szerintem kibírható évi 1-2ilyen "kúra".
25F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!