Már lassan 3 hónapja fáj folyamat a fejem, mitől?
Figyelt kérdés
Az első hónapba az egész fejem nyomott, nyomás volt 0-24 mintha valaki rajta ült volna a koponyámon.
Aztán utána ez elmúlt de a fejfájás megmaradt. Ilyen vibráló fura érzés van benne mind két oldalt a fejemnek.
És a halántékomnál bal oldalt leginkább tele van kis piros dudorokkal amit ha megnyomok fáj.
Mi lehet ez?
2024. jan. 30. 23:22
2/9 anonim válasza:
"És a halántékomnál bal oldalt leginkább tele van kis piros dudorokkal amit ha megnyomok fáj."
Lehet hogy ott jön ki a "jóság".
Na jó, nem viccelem el: ORVOS!
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Orvos mit mondott erre? Eléggé fakír vagy, ha 3 hónapig bírtad.
4/9 A kérdező kommentje:
Voltam MRI-n és nem találtak elv semmit. Még decemberben.
2024. jan. 31. 09:52
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Elvileg, csak nem mindegy mire készült, volt-e kontrasztanyag, stb.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem volt kontraszt.. ismételjem meg újra az MRI-t?
2024. jan. 31. 10:33
7/9 anonim válasza:
És még mit vizsgáltak? Nem engedhet el úgy az orvos, hogy nincs semmi baja, viszlát! Van olyan Pesten, hogy fejfájás-ambulancia.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nyaki MRI-t meg koponya és agy. Leírtam papírra a tüneteim. És ennyi. Neurológia azt mondta hogy nincs semmi.
Pécsen volt ez. Pécsi vagyok.
Viszont az MRI-t Törökbálinton csináltattam. Viszont nincs ennyi pénzem, nem vagyok gazdag.. úgy hogy a legközelebbi tb alapon lesz.
2024. jan. 31. 17:09
9/9 A kérdező kommentje:
Nyaki gerinc mri*
2024. jan. 31. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!