Lassan 3 hónapja folyamatosan beteg és náthás vagyok. Mit tegyek?
Anyukám munkájáből adódik sajnos, hogy elkapunk mindent.
Meg kezdek kikészülni.
Csak idegileg elég kimerítő ez az állandó betegség.
Folyamatosan hazahoz valamit, csomó vita volt belőle, hogy figyeljen oda jobban, de hiába.
D vitamint még veszek. Egyébként mindent kipróbáltam az echinaceától kezdve a gyógyszerekig, de hiába. Egyébként nekem ez a forró italpor (coldrex) mindig segít, de az utóbbi időben túl sok paracetamolt szedtem be.
Tudom, de nem tudok mit csinálni.
Folyamatosan hoz haza valamit, már elegem van! Egy idegroncs leszek tőle komolyan. Próbáltam szépen mondani, hogy szedjen vakamit, többet fertőtlenítsen, de hiába. Bolondnak vagyok titulálva. Arról nem beszélve, hogy a suliban is rontok, mert betegen nem tudok annyit tanulni.
Kegyetlenül sokat beteg. Aztán meg elkapjuk. Egyedül téli szünetben voltunk kicsit jobban, mert nem volt gyerekek között. 3 éve mikor elkezdett ott dolgozni, akkor is ez volt, de egyáltalán nem ilyen durván. Akkor is én voltam a rossz, mert sokat hiányzok.
Az agyamra megy egy az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!