Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a 2,5 éves gyerekem utcán...

Ha a 2,5 éves gyerekem utcán szól, hogy pisilnie kell és kialakulóban van a szobatisztaság, akkor mondjam neki azt hogy bírjon ki hazáig 15 percet? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma a játszin szólt mondtam neki hogy bírjon ki 10 percet a lépcsőházban nem bírta tovább szólt h nem bírom de már folyt is. Nem szidtam meg mert semmi értelme nem lett volna. De azt sem tartom illendőnek hogy az utcán a bokorba menjen, de már a pelenkával sem akarom összezavarni.De ő is tudta hogy nem jól tett mert mondta hogy bocsi.

2024. jan. 29. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pisiltesd gyakrabban. Játszi előtt, után. Boltozás előtt, után. Bokorba én sem pisiltetném. Francnak sem hiányzik, hogy meglássák, megszégyenítsék.
2024. febr. 3. 15:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Ma pisilt játszi előtt ott voltunk két órát közben elég sokat ivott aztán rákérdeztem nem kell pisilni azt mondta a játék jobb de mondom bírod még erre azt mondta nem mondom akkor mi legyen azt mondta pisi mert nagyon kell mondtam neki gyere hazamegyünk azt mondta nem bírom mondom mért nem szóltál bírod ki és érdekes kibírta hazáig sőt még ott sem rontott be a WC-re hanem toporogva ugyan de kezet mosott és csak utánna ment pisilni.
2024. febr. 4. 13:25
 13/18 anonim válasza:
Nem hiszem hogy túl egészséges egy ilyen pici gyereknek az hogy tartogatja. Nyilván, nem mondanám hogy csak úgy pisiljen egy bokorba, de nem lesz tőle baja. Gyerekként én rengeteget pisiltem a bokorba, még 7-8 akár 9-10 évesen is a játszón. Egyszerűen nem akartam tartogatni amíg hazaértem, és a szüleim sem vittek haza. És megtanultam mire felnőttem hogy nem szép dolog, de ha kell, akkor kell. Mondom ezt úgy, hogy majdnem mindennap másfél-2 órákat visszatartottam mert az oviban nem engedtek ki pisilni alváskor. Szerintem nem kell még ilyen kis korban tartania hazáig. Az hatalmas eredmény ha szól hogy pisilni kell, tehát felismeri az ingert, és eltud menni wc-re.
2024. márc. 30. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:
12, ezt ijesztő olvasni. Te tényleg szülő vahy vagy egy fétises?
2024. máj. 29. 14:51
 15/18 anonim válasza:
#14 nem vagyok fétises köszi :)
2024. máj. 29. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:

15, a kérdező volt a 12-es. Nagyon nehéz elhinni, hogy egy szülő tényleg így áll a saját gyerekéhez, ott valami nagy gond van a szülőve vagy a gyerek nem létezik és a szülő a fétisét éli itt ki.

Aki szüő és itt kommentelt már, mondja meg őszintén, ti tényleg elfogahatóna tartjátok amiket a 12 írt?

2024. máj. 29. 18:31
 17/18 anonim válasza:

15ös vagyok, bocsánat elnéztem.

Nem, egyébként én nem tartom elfogadhatónak. Nem egészséges ha egy kisgyerek visszatartja. Tapasztalatból mondom. Lehet találni erre más megoldást. Ne tartsa vissza ha nem muszáj. És ebben a helyzetben tudott volna máshol pisilni. Pl bokorba. Igen, tudom, nem túl higénikus, és valjuk be hogy nem szép dolog, de jobb minthogyha vissza tartaná. Mindenki pisilt már bokorba életében legalább egyszer. Aki nem, az hazudik. Ne legyünk ennyire álszentek. (bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam, nem szoktam hosszú monológokat írni)

2024. máj. 29. 19:31
 18/18 anonim válasza:
Előző vagyok, azt még hozzá tenném hogy ezt nem várhatod el tőle. Óriási hogy szól hogy pisilni kell, és a szobatisztaság alapból egy elég nehéz dolog az elején. Te csak így rá teszel 3 lapáttal hogy azt akarod hogy tartogassa. Ha ezt még sokszor eljátszod, akkor vagy bepisil, és traumatizálva lesz, vagy valami egészségügyi gondja lesz ebből. Vagy, rá fog szokni, és folyamatosan tartogatni fogja. Gondolom egyiket sem akarod. Gondold át mégegyszer hogy ez neki mit okozhat, és hogy mit csinálhatnál másképp.
2024. máj. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!