Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon miért nincs ujjlenyomatom?

Vajon miért nincs ujjlenyomatom?

Figyelt kérdés
Nem kapok személyit csak 1 évre, mert azt mondták nincs ujjlenyomatom, menjek bőrgyógyászhoz aki igazolja, hogy valóban nincs.

2024. jan. 25. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10.

Nem kopik az, a nagyon kis méretű por lehet beül oda egy kicsit, de maga a redő megmarad ugyanolyannak.

2024. jan. 25. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
#11, az világos, hogy ugyanolyannak nő vissza. De lekophat, lemaródhat annyira, hogy egy ujjlenyomat olvasó ne legyen képes beolvasni. Téglapakolásnál és tökhámozásnál is van ilyen emlékem. Arra nem emlékszem, hogy a mintázat látható maradt-e pl söté-világos csíkok formájában, de a kis bordák teljes mélységig lekoptak. (Nagyon sok tököt hámoztam meg, az meg kicsit oldja a bőrt.) Nyilván azóta visszanőtt, és többet nem csináltam ilyet, mert pocsék érzés volt (az ujjlenyomat segít, hogy jól tudj fogni).
2024. jan. 26. 10:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma megnéztem nagyítóval és van ujjlenyomatom, igaz vannak rajta ilyen hosszanti és kereszt barázdák, tehát bőrgyógyász nem fogja igazolni, hogy nincs lenyomatom, mehetek évente személyit csináltatni. Nagy sz@r az a digitális ujjlenyomat olvasó, kb olyan mint a digitális hőmérők, azokon kihűlés állapotán vagyok, és ahogy olvastam a neten rengeteg sorstársam van, jól kiszúrnak velünk.
2024. jan. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!