Rendeltem egy HP elitebook-ot előző évben. Vettem egy teljesen ugyan olyat márciusban. Amit egyáltalán nem értek, hogy az egyiknél van ujjlenyomat belépési lehetőség, a másiknál nincs. Mit lehet a gond?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 18:22
1/8 anonim válasza:
Vagy mégsem teljesen ugyanolyan, vagy hibás a modul.
2/8 Szirty válasza:
Hát szerintem az hogy HP Elitebook nem egy konkrét termék, hanem inkább termékcsoport vagy kategória.
Mint az Opel astra amiből szintén sokféle kivitel létezik...
3/8 A kérdező kommentje:
840.
Ahogy a google a barátom az alapján felfogtam, hogy a biometria nincs engedélyezve. Nőből vagyok. Most akkor azt hogyan tudom bekapcsolni?
2022. ápr. 10. 19:19
4/8 anonim válasza:
Még az EliteBook 840 is csak egy sorozat... Vannak generációi (G1-G8), és altípusai. Esetleg pontosabb típuszám?
5/8 anonim válasza:
Bios-ban, vagy meg kell nézni, hogy telepítve van-e a driver hozzá.
6/8 Alex Fly válasza:
@4: még csak generációs eltérés sem kell. Adott konkrét típusok esetében is vannak különböző hardverváltozatok... Az általam is használt 2530p készült 3 féle CPU-val, webkamerával és anélkül, WWAN modullal és anélkül, Intel és Broadcom WLANnal, ujjlenyomatszkennerrel és nélküle, stb... És mindegyik verziója ugyanúgy EliteBook 2530p.
7/8 anonim válasza:
#6 Ezt értettem altípus alatt, bár inkább változatot kellett volna írnom.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A biometria használata nem volt konfigurálva.
2022. ápr. 11. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!