Aki hosszútávon (évekig) fogyasztott kábítószereket, milyen negatív változásokat vett észre saját magán?
A kérdésem azokhoz szólna, akik a múltban, vagy akár jelenleg is fogyasztottak hosszabb távon kábítószereket.
Mit használtál, és milyen negatív hatása volt rád/az életedre?
Főleg a mentális és fizikai része érdekelne.
De úgy teljes egészében az egész is.
Szigorúan tájékozódás céljából kérdezem, jelenleg semmilyen tudatmódosítószerrel nem élek.
Szerintem lehet valami benne, mert okoz kevés euforiat, és hogy vele csináltad vele érzed ezt. De ezek szerint enélkül is lehet éreznél valamit, mert ha annyira nem tetszene, akkor olyan lenne mint egy haverral... a fű átmenetileg jó lehet figyelem elterelésre, de azt se húzd sokáig, mert hiába mondják,hogy nem lehet rászokni, rá lehet. Fejben... én évek füveztem, kimentem külföldre, csak azon járt a fejem, hogy honnan szerezzek az esti elalváshoz. Mondanám, hogy találtál valami hobbit, de ugye semmi nem ad olyan érzést mint maga a cucc, és azt fogod keresni.. mást ne hibáztass, az elején tudtál volna nemet mondani, de tetszett, ezért tovább folytattad, ez nem a lány hibája.. a mostani lesztek is javában tartalmaznak amfetamint, ha tényleg muszáj valami próbáld a zöldet,de ne váljon állandóvá. Egy tanács: próbálj mozgalmasabb hétköznapokat teremteni, és elhatárolni magad az ilyen társaságtól, a díleredtől meg végképp.. ő úgy is felajánlja, és nehéz nemet mondani mikor fejben rá vagy függve.
Van tapasztalatom, alkohollal kezdtem, aztán fű, ecstasy, metamfetamin, kokain játszott.
Jó feltüzelni a kapcsolatot, fellendíteni a barátságokat, de függőség nélkül. Muszáj a szünet, mert csak rosszabb lesz.
Bocsi, a szövegjavító sok mindent kijavított, de remélem érthető.
Én is átéltem.. nem vagyok valami hülye semmirekellő, ebben bárki beleeshet.. tarts távolságot továbbra is a speed-től, és ne válts erősebb drogokra, vagy kemiai kikevert szarokra, inkább a fű vagy az elfoglaltság
2 évig rá voltam függve a nyugtatókra. Én 0,25-ös és 0,5-ös Xanaxot,meg 0,25-ös és 0,5-ös Frontinnal "működtem". Ha lehetőségem adódott akkor a 1mg-s Frontin volt a befutó. Felkeltem utána kb 2 órával később bevettem egyet. Ha sok órám volt (még gimibe jártam ekkor) akkor délután 2-3 fele vettem be a másodikat. Suliban rövid nap egyet jelentett azzal,hogy hazament bevettem három xanaxot,és elhevertem. Odáig jutottam,hogy nem tudtam nyugtató nélkül aludni,és alig bírtam létezni,ha nem vettem be. Mellette én heti 4-szer,5-ször füveztem. Mikor sikerült végleg leszoknom a nyugtatókról (háromszor futottam neki,kétszer visszacsúsztam rájuk) akkor többet kezdtem szívni. Hazaértem iskolából,tekertem egy cigit és máris minden jobb volt. Füvezni most is szoktam,csak sokkal ritkábban. Én memóriaromlást és gyakori zavarodottságot érzékelek,a koncentrálás akármire nehéz feladattá vált,és úgy általánosságban tompultam. Alapból voltak dühkezelési problémáim,ezek nagyon felerősödtek amikor zajlott a nyugtatókról való lecsúszás folyamata.
Próbáltam ki ekit és spurit is,azokra szerencsére nem függtem rá. Akárhányszor próbáltam bármelyiket,bele akartam halni a lejövőkbe. Rettenetesen fájt a fejem,szörnyen szorongtam,nem bírtam semmit csinálni.
Nekem nem egy olyan barátom van/volt aki tiniként kezdte,és nem tudott már kimászni belőle. Kiiratkoztak év közepén iskolából,megszöktek otthonról,minden téren elviselhetetlenek és kezelhetetlenek lettek. Főleg a pikósok és a krekkesek,na az már nagyon az alja.
Pikóst nem ismerek. Crackesek szóra sem érdemesek. Aki gőzöl azzal szóba se szabad állni általába. Tavaly előtt bele akartak vinni a gőzbe, kb 5-6 alkalommal csináltam velük aztán rájöttem hogy vagy ott helybe abbahagyom vagy végem van. Azóta se beszéltem egyikkel se aki csinálja. Az összesnek ráment az élete, megette őket és arról szólnak a mindennapjaik hogy honnan szerezzenek pénzt a kövi adagra. Önmagammal kapcsolatba meg annyit, hogy sokáig észre se vettem mit csinál a spuri. Az ekire nem annyira tudok haragudni, annak nem lettem a rabja. Volt, hogy többször csináltam egymás után de mindíg elmegy tőle a kedvem egy időre. Amikor stoppoltam a spurit elkezdtem unalmamba pótcselekvés gyanánt füvezni, kb 2-3 hétig minden nap. Ebbe az volt a legrosszabb, hogy nem is élveztem csak valahogy mindíg oda jutottam hogy be voltam állva. Az elején jobbat aludtam tőle, illetve könnyebben aludtam el. Aztán mikor egyik nap nem szívtam nem tudtam aludni pedig ébren voltam 30+ órája. Amikor sikerült elaludni halál kimerülten 3 óra alvás után magamtól felébredtem és nem tudtam visszaaludni még egy csomó ideig. Azóta nem nagyon csináltam. Viszont újabban alváshoz kb 2-3 hete elkezdtem nonstop altatót meg xanaxot használni hogy tudjak aludni.
Amit az utolsó írt kicsit most elborzasztott. 1mg-s xanaxbol szoktam 2-3at bevenni úgy hogy semmi toleranciám nincs rá esténként hogy aludjak. Napközbe soha nem vettem be mert nem akartam nyugtatófüggő zombi lenni. Viszont a kattogást megszünteti estére és anélkül el tudok aludni hogy ostobaságokon gondolkodnék. Most kicsit rám jött a para, hogy ezt abba tudom-e hagyni. 0,25-ös meg 0,5ösről nehéz lejönni? Én legelsőnek pár hónapja akkor használtam ezeket mikor valami szintitől nem tudtam aludni és ki akartam ütni magam hogy sikerüljön. Azóta meg most az utóbbi időbe csak kéznél volt és esténként 2-3mg-t megettem meg néha mellé vagy helyette altatót. De mivel az altatónak 1 óra kell kb hogy megjöjjön a hatása általába vettem be rá xanaxot is.
Nagy bajba vagyok már vagy még lazán abba fogom tudni hagyni?
Amúgy egyszer történt olyan, hogy vaszleg megettem 4MG-t amire még emlékszek, aztán felkeltem reggel és láttam hogy nem 3-4et hanem 8 db-ot ettem meg az 1MG-sbol mert annyi volt előtte a levélbe ami reggelre üres lett. Meg valahogy az altós levél is üres lett amibe szerintem 3-4db volt. Haverom mondta, hogy vele is volt már ilyen mert ha túltolod elfelejted mennyit vettél be és beveszed megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!