Akik rendszeresen korán kelnek reggel (6 előtt), ők hosszútávon ezt hogy bírják?
Pont annyit alszanak, mint aki hajnalig fent van, és 10-ig alszik.
A titok, hogy korábban is fekszenek
2.
Akkor te aludjál mindig este 6-tól éjjel 2-ig és meglátod, hogy nem ugyanaz ez a 8 óra.
#3: neked lenni fogyaték?
Ha este 10-től reggel 6-ig alszol, az 8 óra, még kicsit sok is.
Ha 5-kor kell kelni, akkor 9-fel10-kor már alvás van.
reggel 8-kor ugyanúgy nem lehet jól aludni, mint délután 6-kor (mert világos van)
4.
Neked lenni fogyaték.
Először is húzd le a redőnyt, aztán akkor nem lesz világos.
Másodszor télen este 6-kor sötét van télen.
Harmadszor reggel 4-kor meg világos nyáron.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy sötétben kell aludni. Te nyáron 6 órát alszol télen meg 10-et?
8.
Ez is tévhit. Vagy pontosabban inkább egy hülyeség.
7-es. Nem mindenki reggel 8-kor tud a legjobban aludni, ezt hol olvastad? A szakértők szerint épp, hogy jobb korábban felébredni, és időben lefeküdni. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki így érzi jól magát, sőt.
Kérdező, én sokáig keltem korán, évekig 4-kor, utána évekig 5-kor. Sosem tudtam megszokni, mert én sem tudok 10 óra előtt elaludni, hiába fekszem le. Én azt csináltam, hogy amikor tudtam, délután aludtam fél órát, hétvégente pedig addig aludtam, ameddig jól esett, általában 8-ig, 9-ig. Így nem voltam fáradt napközben, és felkelni sem volt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!