Ki mennyit hízott Covid alatt? Azóta sikerült leadni?
Figyelt kérdés
Rám laza 10kg ugrott fel annak idején egy év alatt, de szerencsére egészséges súlyban vagyok jelenleg.2024. jan. 20. 14:16
1/7 anonim válasza:
Rám 8, de azóta sem sikerült leadnom, bár még ez sem vészes nálam sem.
2/7 anonim válasza:
Covid alatt lefogytam, az elmúlt évben híztam vissza.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon sokat edzettem meg volt időm odafigyelni arra, mit eszek és mennyit, én az álomalakom értem el 2020-2021ben.
4/7 anonim válasza:
Nekem kiesett a biciklivel munkába járás, kb. 5 kg-ot híztam. Utána sikerült leadni. De azóta már ennél többet is ingadozott, voltam terhes, a szoptatás elején sokat fogytam, utána híztam stb. Ha megint dolgozom és biciklizem, remélem segít majd helyreállítani.
5/7 anonim válasza:
12 dekagrammot.
Egyébként meg hogy nem lehet észrevenni a 3.kilótól kezdve?
6/7 anonim válasza:
Covid alatt érdekes mód én fogytam.. viszont 2022 óta eléggé fel szedtem, s méretből xl lettem:(
7/7 anonim válasza:
Én konkrétan a Covid alatt szerintem nem híztam pluszban, ugyanúgy jártam túrázni baráttal és párommal. Előtte 10 év alatt lassan híztam, mert régen hosszan munkanélküli voltam. Előző évben fogytam le gyorsan 2 hónap alatt.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!