Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki mennyit hízott Covid...

Ki mennyit hízott Covid alatt? Azóta sikerült leadni?

Figyelt kérdés
Rám laza 10kg ugrott fel annak idején egy év alatt, de szerencsére egészséges súlyban vagyok jelenleg.
2024. jan. 20. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Rám 8, de azóta sem sikerült leadnom, bár még ez sem vészes nálam sem.
2024. jan. 20. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Covid alatt lefogytam, az elmúlt évben híztam vissza.
2024. jan. 20. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat edzettem meg volt időm odafigyelni arra, mit eszek és mennyit, én az álomalakom értem el 2020-2021ben.
2024. jan. 20. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem kiesett a biciklivel munkába járás, kb. 5 kg-ot híztam. Utána sikerült leadni. De azóta már ennél többet is ingadozott, voltam terhes, a szoptatás elején sokat fogytam, utána híztam stb. Ha megint dolgozom és biciklizem, remélem segít majd helyreállítani.
2024. jan. 20. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:

12 dekagrammot.

Egyébként meg hogy nem lehet észrevenni a 3.kilótól kezdve?

2024. jan. 20. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Covid alatt érdekes mód én fogytam.. viszont 2022 óta eléggé fel szedtem, s méretből xl lettem:(
2024. febr. 8. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én konkrétan a Covid alatt szerintem nem híztam pluszban, ugyanúgy jártam túrázni baráttal és párommal. Előtte 10 év alatt lassan híztam, mert régen hosszan munkanélküli voltam. Előző évben fogytam le gyorsan 2 hónap alatt.

35/F

2024. ápr. 14. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!