Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki szoptatás alatt sokat...

Aki szoptatás alatt sokat hízott, mikorra sikerült leadni és hogyan?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy utána sok kiló magától lemegy? Ha igen akkor annak mi az oka?
2014. júl. 8. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért hízik sokat az ember, mert sokat eszik, kívánja, kitágul a gyomra.

Nem fog magától lemenni, kemény fogyókúra, kb. 1 év mire lemegy.

2014. júl. 8. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azért híztam, mert össze-vissza ettem. Akartam, hogy legyen tejem ezért rendesen ettem. De a gyerek mellett gyakran késő este ültem le vacsorázni, vagy éjjel ettem mert kimaradt egész délután az evés.

1 év alatt kb 7-8 extra kiló jött fel rám az amúgy is 7-8 kiló feleslegemre. Aztán valahogy megembereltem magam és figyeltem az étkezésekre és most már lement a fele, kb 4-5 hónap alatt. Minimális sport (többre egyenlőre nincs időm), sok gyümölcs/zöldsék, este már nem eszem stb. Nálam szépen lassan, kemény munkával csordogálnak le a kilók. De már ennek is örülök.

Szerintem ez nagyon alkat kérdése is.

2014. júl. 8. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Akareterővel idáig nem volt problémám, már rég nekiállnék legszívesebben, de a kslányom mèg napi 3-szor, 4-szer szopizik.
2014. júl. 8. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen én is így voltam vele, hogy "jajj a szopizás miatt ne". De a szopizás miatt nem ittam egyáltalán kávét, nem ittam meg egy pohár bort, nem sportoltam stb.

Aztán szépen lassan feladtam ezeket és az anyatejre nem volt komolyabb hatással. Most 14 hónapos a babám, még mindig szoptatom, de már egy ideje fogyózom. Szóval a kettő mehet együtt is akár.

2014. júl. 10. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!