Aki szoptatás alatt sokat hízott, mikorra sikerült leadni és hogyan?
Azért hízik sokat az ember, mert sokat eszik, kívánja, kitágul a gyomra.
Nem fog magától lemenni, kemény fogyókúra, kb. 1 év mire lemegy.
Én azért híztam, mert össze-vissza ettem. Akartam, hogy legyen tejem ezért rendesen ettem. De a gyerek mellett gyakran késő este ültem le vacsorázni, vagy éjjel ettem mert kimaradt egész délután az evés.
1 év alatt kb 7-8 extra kiló jött fel rám az amúgy is 7-8 kiló feleslegemre. Aztán valahogy megembereltem magam és figyeltem az étkezésekre és most már lement a fele, kb 4-5 hónap alatt. Minimális sport (többre egyenlőre nincs időm), sok gyümölcs/zöldsék, este már nem eszem stb. Nálam szépen lassan, kemény munkával csordogálnak le a kilók. De már ennek is örülök.
Szerintem ez nagyon alkat kérdése is.
Igen én is így voltam vele, hogy "jajj a szopizás miatt ne". De a szopizás miatt nem ittam egyáltalán kávét, nem ittam meg egy pohár bort, nem sportoltam stb.
Aztán szépen lassan feladtam ezeket és az anyatejre nem volt komolyabb hatással. Most 14 hónapos a babám, még mindig szoptatom, de már egy ideje fogyózom. Szóval a kettő mehet együtt is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!