Nektek meddig fájt a szoptatás?
Figyelt kérdés
5 hetes a kisfiam és az első pár szívás még mindig fáj, de nagyon durván. A jobb mellem már nem fáj annyira kb. 1 hete javult, de a bal még mindig. Jól kapja be, mert még a kórházban nézte a szoptatási tanácsadó és azt mondta jól van mellre helyezve. Nem is sebes, már próbáltam kenni is Lansinoh krémmel, fejtem ki egy kevés anyatejet szoptatás után hagytam megszáradni. Otthon egész nap melltartó nélkül vagyok lenge pólóban, hátha segít. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne még kipróbálni? Illetve nektek ez meddig tartott? Mikortól nem fáj már végre?2014. júl. 7. 12:52
1/4 anonim válasza:
Nem a tejadó reflexig fáj? Mert az egy olyan húzó-feszítő érzés, nevezhető akár fájdalomnak is, és a szopi elején van.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, úgy érzem, mintha a mellbimbóm fájna, de most, hogy mondod még azt is el tudom képzelni. És ha a tejleadó reflex az, akkor az mindig fájni fog?
2014. júl. 7. 13:03
3/4 anonim válasza:
Nem, az idővel jobb lesz, nekem olyan 4-5 hónapos korukra már általában nem fájt, csak éreztem, hogy "indul a tej", olyan jelzés szerűen.
4/4 anonim válasza:
Két hónapos korától szopizik úgy, hogy már nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!