Urológiai műtét, de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy telefonszámot a Kútvölgyiből - 0613251404 -, mert hogy meg akarok beszélni egy időpontot azzal az orvossal, aki megvizsgált engem, és vettem egy szteroidos kenőcsöt ami nem hat, inkább befekszek kés alá. Viszont ezen a számon nem tudom elérni, és emailt is küldtem, és nem akarok emiatt szabadságot kivennem...
Mitévő legyek? Trollok kíméljenek meg köszi...
2024. jan. 15. 08:43
1/3 anonim válasza:
Mondd meg, hogy kontrollra mész vissza és ott beszéld meg vele.
2/3 anonim válasza:
Reggel nehéz orvosokat elérni,vízit van.Délelőtt aztán meg műtétre készülnek.
3/3 anonim válasza:
Hívd a recepciót vagy amit találsz neten számot, és ott mondd el, hogy miért keresed az orvost. Vagy keresd az asszisztensét. Általában egyszerűbb az orvos asszisztensét elérni, mint az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!