Fitymafék műtét után mennyire kéne tudnom hátrahúznom a fitymám?
9 napja volt fitymafék műtétem. Azóta szépen gyógyul, már csak egy két varrat van bent, viszont nem tudom még most se hátrahúzni teljesen a fitymám, max így a makkom feléig. Nem fáj de óvatos is vagyok vele. Szerintetek ez fog változni vagy fitymaszűkületem van amit nem vett észre az orvos?
17f
Az lehetetlen, hogy egy szakorvos ne vegye észre a fitymaszűkületet. Lankadtan se tudod hátra húzni a fitymádat vagy csak merev állapotban megy a makkod feléig?
Milyen műtétet végeztek a fitymafékeden?
Már ezt a műtétet sem úgy végzik,ahogy ez a régi orvosi könyvekben olvasható.A féket teljes egészében le kell műteni,mert ez nem 1 ponton van oda nőve.Nem gumiból van,hogy nyúlni tudjon.Csak ez a műtét akkor 10 perccel tovább tart,meg 2 varrattal több van.Már többen írták ezt itt a Gyakon.
Ez nem szűkület.
Teljes tévedés előző... A fék leműtése nem standard eljárás. Többféle módszer létezik. És ennél a műtétnél sem nyúlik semmi. Hosszanti irányba átvágják és újra összevarrják a féket, így lesz meghosszabbítva.
Kérdező, még elég friss a műtéted, de ha meggyógyultál, vissza kellene menned kontrollra, amennyiben nincs javulás! A fékműtétet is el lehet rontani, de ha pl. merevedéskor van szűkületed, az is okozhat hasonló tüneteket, ami petyhüdt állapotban nem látható.
6.
Nem vagyok feltaláló, de legalább képes vagyok használni az internetet...
Itt találod ábrával legalul. Elmetszik és hosszában összevarrják, nem pedig eltávolítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!