Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet még dehidratáltság...

Lehet még dehidratáltság miatt sötét a vizelet?

Figyelt kérdés
Vasárnap hánytam és megy a hasam azóta. Próbáltam pótolni a folyadékot de vasárnap nagyon sokat aludtam mert rosszul voltam, tegnap pedig a kisfiam is bele esett, kórházban voltunk nem magamra koncentráltam. Ma azt vettem észre hogy nagyon sötét a vizeletem. A vécépapíron is látszik annyira. Érdemes ezzel már holnap orvoshoz fordulni vagy még várjak és rendbejön? Más tünetem nincs. Illetve kicsit erőtlenebb vagyok dehát ilyen vírusnál nem csoda
2024. jan. 2. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosnak jelezd, érdemes lehet egy vizeletvizsgálatra elmenni, de okozhatta a dehidratáltság.
2024. jan. 2. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet attól.
2024. jan. 2. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól is lehet, de ha szedtél valami olyan gyógyszert, ami kissé károsítja a vörösvértesteket, akkor attól is.
2024. jan. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!