Mitől lehet nagyon száraz a bőröm?
A bőröm nagyon száraz, de főleg csak a kezeimen. 1 héttel ezelőtt sok mosogatószerrel érintkeztem és takarítottam, de igazából már legalább egy hete nem csinálom ezt és mégis olyan szokott lenni. Tulajdonképpen nem is mindig jellemző, hogy ennyire száraz lenne, máskor is takarítottam már. A hidegtől nem igazán lehet mert szoktam kesztyűt hordani, de legalább a zsebemben melegítem a kezem, hogy ne érje hideg. Gondoltam arra, hogy esetleg nem iszok eleget, de akkor meg miért csak a kezem száraz? Annyi folyadék azért van bennem, hogy reggelente egy (vagy kettő) csésze tea, este tea vagy forró csoki, délben sokszor valamilyen leves. Néha iszok gyümölcslevet is, néha nem, változó. Amire még gondoltam, az a pajzsmirigy betegségem.
Látható, hogy száraz a kezem, néhány helyen ki is hasadt. Nem vágtam el, nem történt semmi, csak úgy magától.
Mitől lehet valakinek nagyon száraz a keze?
Egy időben a hajam is jobban hullott a kelleténél és elmaradt a menstruációm. Akkor ez alapján lehet a szárazság a pajzsmirigy miatt? Vagy lehet bármi mástól is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!