A napkoban kiszáradt a bőröm a könyök területén, a szám is kirepedezett. Mi lehet a megoldás rá?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3 napja, tapasztaltam, hogy a könyököm területén a bőröm nagyon száraz próbáltam testápolóval segíteni rajta több kevesebb sikerrel, illetve a szám is kirepedezett. A kérdésem arra irányulna, hogy mi lehet ennek az oka, illetve mit lehet ellene tenni.2020. dec. 5. 22:55
1/3 anonim válasza:
piros garnier testápoló, vagy ami mégjobb, a kézkrémük. szájra labello
2/3 anonim válasza:
Szádra: szőlőzsír
Könyök: másik kenőcs (nem feltétlen testápoló, jó a dm-es 300 ft-s is, sokáig is elég)
Nekem a jobb kezem 4 hónapja szüntelenül véresre repedezett, pedig kentem aloe verától kezdve a testápolón át a mindenségig. Semmi. Megvettem a kemény 300 ft-s dm-es kézkrémet, és szinte már semmi nem látszik belőle, csak rendszeresen kenegetem. Nem tudom, mi van benne, de csodának fogom fel.
3/3 anonim válasza:
Eucerin ph5 kézkrém csodákra képes, az ára meg az egekben, de tényleg nagyon jó. Nekem ajakszárazságra a fogorvosom írt fel A vitamint olaj formájában, rákentem 1 hét alatt nagyon jó lett. azt hiszem valami „vitamin A egis olaj” a neve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!