Manapság az oltás károsultak hogy tudnak meggyógyulni, ha el sem ismerik a bajukat?
1
Pedig rengeteg van minden tipusú oltásnak vannak csoportjai a facebookon is és rengeteg ismerős, aki négyszemközt meri bevallani csak!
2
Facebook 😀
Egy Facebook csoport ez esetben abszolút nem releváns. Bármilyen Facebook csoportot nyithatsz, akár 6 lábú kutyáknak is, attól még nem léteznek 6 lábú kutyák. Földönkívüli csoport is van Facebookon, több ezer taggal, mégsem látott még senki bizonyítottan földönkívülit.
A Facebook a második legnagyobb agymosoda a televízió után, akadj le róla, nem tesz jót, ez már most is látszik.
4
Látom nagyon unatkoztok, rajtam kivül senki sem dolgozik itt vagy mi és unatkoztok, hogy ilyen hülyeségeket irtok?
A facebookon tudom , hogy ki akinek baja van a tv-ben bemondott meg lehet bárki vagy épp kamu!
Milyen médián te szerencsétlen? Azt sem tudod mit nézek!
"Látom nagyon unatkoztok, rajtam kivül senki sem dolgozik itt vagy mi és unatkoztok, hogy ilyen hülyeségeket irtok?"
A két ünnep közt szabadságon vagyok, de nem unatkozok.
Vannak oldalak, amelyek bizonyítékok nélkül harsognak hasonlókat.
Fb csoportot meg bárki létrehozhat bármilyen témában és bárki csatlakozhat.
Egyébként nem vagyok szerencsétlen és nem beszéltem veled így.
Én eddig csak olyannal találkoztam, aki szerint a ZOLTÁS tehet a pajzsmirigy alulműködéséről, mert addig NEM VÓT SEMMI BAJA!!4444NÉGY
Igaz, hogy ezt pár hónappal az oltása után mondta, és a pm alulműködést okozó Hashimoto-kór évekig roncsolja a pajzsmirigyet, mire meglátszik a vérképen :D és akkor még koronajárvány se volt
Mindent két dologra fognak. Conteo1: oltás tehet mindenről
Conteo2: mindenről a korona tehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!