Ez mégis micsoda?
Figyelt kérdés
Néha előfordul lefekvéskor, hogy fekszem az ágyban, várom, hogy elaludjak, majd hirtelen a semmiből "hallok" egy iszonyat nagy zajt, amire azonnal kipattan a szemem.
Az előbb is volt, és mintha földhöz vágtak volna vagy 3 lábast meg tányért, annyira "hangos" volt.
De viszont ezeket valójában nem hallom, olyan mintha a fülemben lenne.
Már többször is előfordult,nem ez az első eset.
Bekattantam, vagy mi a franc ez?
18/f
2023. dec. 23. 02:15
1/2 anonim válasza:
Ilyenkor már félálomban vagy és az agyad generálja ezeket. Lényegében ez is az álmodáshoz tartozik csak még nem vagy annyira mélyen benne, hogy ne kelj fel rá.
Én is szoktam ilyet tapasztalni, illetve tipikus eset nálam az, hogy arra riadok fel mintha zuhannék vagy le akarnék esni az ágyról, holott meg se mozdultam.
2/2 anonim válasza:
Velem is fordult már elő hasonló, nem kell aggódni miatta, nem veszélyes dolog. Okai ismeretlen. Hogyha rákeresel "Exploding head syndrome" akkor többet megtudhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!