Miért van barnafolyásom? Vagy tulajdonképpen az mégis micsoda?
Figyelt kérdés
Nem jött még meg az első menszeszem, talán ez jelzi, hogy hamarosan megjön?
13 éves/lány
2017. ápr. 6. 13:35
1/7 anonim válasza:
Nem. Ez azt jelzi hogy elkezdtél menstruálni.
3/7 A kérdező kommentje:
Hogy elkezdtem menstruálni?
Nincs meg a vérzésem, és azóta semmi folyád semmi vérzés.
2017. ápr. 6. 17:19
4/7 anonim válasza:
A barna folyás is vér, csak útközben oxidálódott. Tehát menstruálsz, megjött az első vérzésed. Ne bonyolítsd túl. Dobj be egy betétet, és vigyél magaddal holnap is, mert erősödhet. És írd fel a dátumot, mert ha nőgyógyászhoz kell menni, az első kérdése az lesz, mikor volt az első menstruáció.
5/7 anonim válasza:
Most jött meg relőször ne várd hogy vér folyjon belőled. Nekem a legelső csak egy halvány kis csík volt.
(Első voltam)
6/7 anonim válasza:
Utolsóhoz hasonlóan, nekem is alig volt talán két halvány barnás csík az első két napon, aztán a harmadikon már erősödött, rendesen vér színű volt.
Nyugi, és keress fel valami jó betétmárkát, ami kényelmes. Szólj anyunak, hogy mostmár Te is nő vagy!
7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen anyukámnak azonban mondtam!
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 9. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!