Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindegy már, mert így is sok?

Mindegy már, mert így is sok?

Figyelt kérdés
Lefogytam 97 kilóról 93 ra. Úgy érzem hogy ez is olyan sok, hogy végülis mindegy. Nő vagyok
2023. dec. 19. 09:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, tovabb kell fogynom ez csak egy állomás. De kedvemet szegi a tudat hogy ez meg mindig sok
2023. dec. 19. 09:01
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Hogy lenne mindegy? Az egészségedről van szó. Nem egyik napról a másikra híztál meg, tehát a fogyáshoz is idő kell, és rengeteg türelem. Sőt, utána a súlytartás miatt se lehet korlátlanul enni. Az életmódváltásnak egész életre kell szólnia. Olyan diétát kell tartanod, amit életed végéig tudsz tartani, nem azt várod, hogy mikor lesz már vége. És persze a rendszeres testmozgás is kell, akkor is, miután majd elérted a vágyott alakot.

Kitartás!

2023. dec. 19. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez mennyi idő alatt sikerült?
2023. dec. 19. 09:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Kösz 1 es. 2 es par het alatt
2023. dec. 19. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Milyen magas vagy?
2023. dec. 19. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:
167 cm
2023. dec. 19. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Fogyni a világ legkönnyebb dolga. Semmit nem kell hozzá csinálni. El lehet hanyagolni végre a rendszeres bevásárlást, ebédkészítést, mosogatást, elrakodást, az egész cécót, ami a pár óránkénti kajálás miatt lenne. És a kilók automatikusan elkezdenek csökkenni.
2023. dec. 19. 19:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Számomra legnehezebb az eves nelkuli idő kitöltése. Mert sok idő marad ha nem tervezem h epp mit fogok bekapni.

Eleg unalmas lesz az elet. Nem vagyok éhes olyankor hanem unalmamban rágnék. Süteményt, csokit, stb

2023. dec. 19. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:

8.

Ja, kérem, akkor mi a meglepetés tárgya?

Semmi dolgod egész nap, hogy ezen tudsz kattogni? Én főleg csak azért eszek, mert muszáj, és baromira nem ekörül forognak a gondolataim, sem alatta, sem közöttük.

2023. dec. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!