Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ájultál már el?

Ájultál már el?

Figyelt kérdés
Miért történt, és hol voltál akkor?
2023. dec. 18. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak majdnem szoktam, de az utolsó pillanatban visszatérek.

Van egy autoimmun betegségem, ami ezt produkálja, de szerencsére még egyszer sem sikerült ténylegesen elájulnom.

2023. dec. 18. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszer általános iskolában tesi órán. Nem volt szokásom reggelizni, első óra tesi ami jó hajtós volt. Az egyik kör futás után azt éreztem nagyon beálmosodok így konkrétan ilyen szép komótosan térdre majd hasra ereszkedtem. Aztán utána már csak az van meg, hogy gurulok a földön. Ezután felálltam és futottam tovább.

A másik meg egy forró nyári napon volt. Szintén kisebb gyerek voltam még. Egy épületben álltam egy helyben ahova az ablakon keresztül pont a tarkómat égette a nap és egyszercsak elsötétült minden és már össze is csuklottam.

Azóta nem volt ájulásom.

2023. dec. 19. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Anyák napi ünnepségen, talán negyedikes lehettem. Arra ébredtem, hogy a mosdóban élesztgetnek.
2023. dec. 19. 07:40
 4/4 Metionin ***** válasza:
Igen, ha jól emlékszem háromszor. Kétszer iskolai ünnepségen, amikor órákat kellett állnunk a levegőtlen, meleg aulában, egyszer meg buszon.
2023. dec. 19. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!