Ájultál már el valaha?
Ha igen,akkor milyen érzés volt?Nagyon rossz,vagy alig emlékszel rá?
Én csak egyszer szerencsére,évekkel ezelőtt.A fürdőszobában voltam egyedül és nagyon meleg volt, és ez mellett fájt a gyomrom is.Amikor kiléptem a kádból,és a mosdóhoz léptem,akkor ájultam el.Arra ébredtem hogy lent fekszek a mosdó alatt.Nagyon fura volt,mert sokáig feküdhettem ott,de mikor felébredtem nem fájt semmim,pedig elég nagyot eshettem,bár az államat fájlaltam utánna.Alapjában véve nem is volt annyira rossz,inkább érdekes és nem is rossz érzéssel gondolok vissza rá:)
Igen ájultam már el.Többször is. Érdekes, mindig máshogy volt. Emlékszem egy olyanra, hogy beszélgetek barátnőimmel és egyszer csak szétakar durranni a fejem, hányingerem lesz, de nem is akármilyen, azt hittem ott fogok rókázni, tipikus sötét foltok és arra kelek , hogy pofozgatnak. A másik egy múzeumban történt. Éreztem hogy rosszul vagyok, belekaroltam egyik barátnőmbe és csak álltam és szédelegtem. Minden elötétült, dőltem előre, aztán eszembejutott, hogy a berendezést mégsem kéne hazavágni és valahogy fékeztem magam és hátra dőltem. Éreztem, hogy beütöm a vállam, a fejem és hogy kiáltják a nevem és segítséget kérnek. Éreztem azt is, ahgy állítanak fel. Fura volt, de nem láttam semmit, mégis tudtam mivan. Később mesélték, hogy először leguggoltam és hátra estem. Hát elég muris volt :D
bocs, hogy hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!