Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ájultál már el valaha?

Ájultál már el valaha?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor milyen érzés volt?Nagyon rossz,vagy alig emlékszel rá?

Én csak egyszer szerencsére,évekkel ezelőtt.A fürdőszobában voltam egyedül és nagyon meleg volt, és ez mellett fájt a gyomrom is.Amikor kiléptem a kádból,és a mosdóhoz léptem,akkor ájultam el.Arra ébredtem hogy lent fekszek a mosdó alatt.Nagyon fura volt,mert sokáig feküdhettem ott,de mikor felébredtem nem fájt semmim,pedig elég nagyot eshettem,bár az államat fájlaltam utánna.Alapjában véve nem is volt annyira rossz,inkább érdekes és nem is rossz érzéssel gondolok vissza rá:)

2009. dec. 30. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen én 3szor egymás után egy koncerten a tömegben. Felverték a port nemkaptam levegőt.. Furcsa volt mintha teljesen máshol lennék közben,de egyben szar is szerintem
2009. dec. 30. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
En meg sosem ajultam el, ugyhogy nem tudom milyen erzes lehet.
2009. dec. 30. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszer, kisebb koromban. Hánytam, lement a vérnyomásom. Apukám fogott, tehát nem estem a földre, nem ütöttem meg semmim. Egyébként nagyon furcsa érzés volt, nem mondom, hogy kimondottan rossz.. zúgott a fejem és utána bizsergett a testem... kb 30mp-ig voltam ájult és kristálytisztán emlékszem, hogy 'álmodtam' is. Egy repülőt láttam a felhők között, hangos zúgással repült, nagyon nyugodt volt az egész! :) Tényleg olyan volt, mint egy álom. Aztán magamhoz tértem, teljesen levert a víz, remegtem. De utána oké volt minden.
2009. dec. 30. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, de elég vicces helyzet volt :D Nem voltam jól, korán felébredtem, ezért be akartam venni valami gyógyszert. Már bevettem a számba, és éppen ittam volna rá vizet, amikor hirtelen megszédültem. Dőltem jobbra-balra, de egy szót sem szóltam, hogy rosszul lennék, gondoltam, hogy segítség nélkül is állva tudok majd maradni. Hát, nem így történt... a kezem elgyengült, leejtettem a poharat, végül elestem. Hallottam, ahogy anyum kérdezget mesziről, hogy "Jól vagy?", aztán amikor látta, hogy kiterültem a padlón, hívta apumat, és bevonszoltak az ágyamra. Mindent hallottam magam körül, csak éppen nem láttam semmit, mert becsuktam a szemem, és nem volt erőm kinyitni. Azon gondolkodtam, hogy most minek kell sikítozni, mert kiabálni, amikor aludni akarok. Nagyon dühös lettem, közben meg a gyógyszer olvadozott a számban, és nagyon keserű volt, szóval útközben kiköptem valahova :D Amikor már az ágyon feküdtem, és már kinyitottam a szemem, apum hozott egy pohár vizet, de anyum kikapta a kezéből és rámöntötte az egészet... azt hittem, frászt kapok... Kihívták a MENTŐT, erre kijött az ügyelet, és az orvos megállapította, hogy rettenetesen sápadt vagyok, biztosan vérszegény is, valamint, hogy bármikor elájulhatok. Amikor ez az ember elment, elvittek a háziorvosomhoz. Ott is rosszul lettem, még épp ki tudtam nyögni, hogy "anyu, nem vagyok jól", és már elsötétült a világ. Közben leültettek egy székre, az orvos azt mondta, hajtsam le a fejem, és próbáljam felfele nyomni (ő meg nyomta lefele), az ápoló közben megmérte a vérnyomásom: 100/50 volt, ha jól emlékszem. Azóta nem történt ilyen, ha mégis kezdek szédelegni, inkább leülök, vagy lefekszem, aztán csinálok magamnak egy kávét.
2009. dec. 30. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
igen nem is egyszer, mert vérszegény vagyok és elég sokszor rosszul vagyok. rossz érzés , érzed hogy szédülsz nehezen veszed a levegőt , gyorsan ver a szíved, és nem tudsz beszélni, és egyszer csak elsötétűl minden, és paff elájulsz.:) akkor még nem érzed hogy beütötted vmid, de ahogy észhez térsz akkor érzed h fáj..:)
2009. dec. 30. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, egyszer az utcán miután elestem a biciklivel... :D Elestem, bementem az informatika üzletbe (ahova indultam) aztán elkezdtem szédülni, így ki is jöttem aztán egyszercsak elsötétült minden... nem is emlékszem, hogy az alatt mi volt, csak arra, hogy észhez tértem gyorsan felkeltem és ott volt egy faszi aki kérdezgette, hogy segíthetek. Én meg ott gyorsan mondtam, hogy jól vagyok, nem kell, nyugi... :D Persze akkor még azt se tudtam, hogy hol vagyok. :D Aztán elindultam haza... félúton rájöttem, hogy a biciglit a bolt elött hagytam. :D
2009. dec. 30. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... bocs a helyesírásért, de nem igazán ide figyelek :D
2009. dec. 30. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen ájultam már el.Többször is. Érdekes, mindig máshogy volt. Emlékszem egy olyanra, hogy beszélgetek barátnőimmel és egyszer csak szétakar durranni a fejem, hányingerem lesz, de nem is akármilyen, azt hittem ott fogok rókázni, tipikus sötét foltok és arra kelek , hogy pofozgatnak. A másik egy múzeumban történt. Éreztem hogy rosszul vagyok, belekaroltam egyik barátnőmbe és csak álltam és szédelegtem. Minden elötétült, dőltem előre, aztán eszembejutott, hogy a berendezést mégsem kéne hazavágni és valahogy fékeztem magam és hátra dőltem. Éreztem, hogy beütöm a vállam, a fejem és hogy kiáltják a nevem és segítséget kérnek. Éreztem azt is, ahgy állítanak fel. Fura volt, de nem láttam semmit, mégis tudtam mivan. Később mesélték, hogy először leguggoltam és hátra estem. Hát elég muris volt :D

bocs, hogy hosszú lett

2009. dec. 30. 21:35
 9/9 anonim válasza:
Én ma az Évzárón ájultam el XD. A tűző napon kellett állni délután 4-5 között. Fél 5 körül elkezdtem szédülni. Szóltam a barátnőmnek,hogy szédülök. Mondta,hogy szóljak az o.főnöknek. Megfordultam és szóltam neki,de nem hallot(mögöttem volt.B.nőm azt mondta,hogy halkan beszéltem) aztán nem emlékszem mi történt.B.nőm elmesélte,hogy mi volt míg nem voltam eszméletnél. Az egyik o.társam megfogott,mikor elájultam és szólt az o.főnöknek,és a másik o.társam és az o.főnök gyorsan oda vitt az árnyékba.Én akkor tértem észhez,mikor már vittek. Majdnem szaladtak XD, aztán az o.főnök mondta,hogy üljek le,leültem.Mondta,hogy feküdjek le gyorsan.Kicsit néztem,hogy miért feküdjek le,de újra mondta,hogy feküdjek le.Lefeküdtem a fűbe. Aztán felemelte a lábaimat. Azt mondta,hogy így majd jó lesz a vérkeringés,vagy mit mondott. Poén,hogy szoknyában voltam XD. De szerencse,hogy nem rövidben,mert belátott volna az o.főnök XD. 34 éves pasi az o.fő és tuti vörös lettem volna,ha igen XD.
2011. jún. 16. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!