Szerintetek jo betegen hosszabb setakat tenni ilyen hidegben, vagy inkabb ne?

3
Én meg a hozzád hasonlókat vágnám pofán, akiknek a taknyuk nyáluk egybefolyik, de azért bemennek fertőzni a közösséget. Ha beteg vagy, maradj otthon, ez ennyire egyszerű!
Lehet hogy neked nem komoly, de nem akar melletted még 5 ember beteg lenni, mert te csóró vagy és képtelen vagy 3 napot otthon maradni ha fertőzöl.

A saját egészségedért egyedül csak te vagy a felelős. Nem az én hibám, hogy te nem foglalkozol semmit az egészséged megőrzésével, gyenge az immunrendszered, és emiatt bármikor beteg leszel. Ez egyedül csak a te hibád.
Nem vagyok csóró, csupán nem fogok egyszerű torokfájással és orrfolyással otthon maradni. A mai társadalom iszonyat puhány lett. Te is ide tartozol.
Inkább foglalkozz napi szinten saját testi és lelki egészséged megőrzésével.
Nos, mit teszel napi szinten az egészségedért?

12
Tehát te pofázol egészségmegőrzésről azután, hogy leírod, te betegen is bejársz dolgozni?! Hát ez csúcs 😂
Szóval a válaszom, tanulj meg vigyázni a saját egészségedre, ha ez neked nem megy, akkor fogadd el hogy gyenge az immunrendszered és nem vagy közösségbe való.

Több, mint egy éve voltam beteg utoljára. 😉 Ez csak egy példa volt, amit írtam.
De látom, ahelyett, hogy az én kérdésemre válaszolnál, hárítasz.
Gyenge vagy, nem csak egészségileg, de szellemileg is.

14
Szellemileg te vagy gyenge, aki arról beszél, hogy mindenki gyenge aki beteg, majd megjegyzed, hogy te betegen jársz dolgozni. Tehát te prédikálsz arról hogy kell egészségesen élni, aki egészséges emberek között mászkál betegen. Ez úgy hívják, hogy kapufa kiscsillag.
A kutyát nem érdekli mikor voltál te utoljára beteg, de ha már a gyenge immunrendszered miatt beteg vagy, akkor maradj a valagadon, és ne fertőzd végig a munkatársaidat.
Beszélgess egy általános, 7. osztályos iskolás gyerekkel, ő segít neked így a biológia/alap virológia tudományába bevezetni, ha már te ezekről az órákról kimaradtál. Nem szégyen az, ha egy 13 éves gyerek kisegít, még mindig jobb, mint leégetni magad egy oldalon, akkor is ha az anonim.

Te szartad itt össze magad, nem én. Te rettegsz attól, hogy ha valaki beteg melletted. A párotad is elküldöd magad mellől, ha beteg? 🤦🤷🙄🫤
De mivel még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, csak terelni próbálsz, és a félelmed még plusz megerősít, te semmit se teszel azért, hogy egészséges maradj, ezért rettegsz attól, aki beteg.
Figyelj, attól, hogy valakinek folyik az orra, és fáj a torka az nem fertőző. De ha te ennyire félsz, akkor gondolom boltba se jársz, otthon vagy 0-24-ben a hermetikusan lefertőtlenített szobádban.
Nevetséges vagy. Anyádék is mindig otthon voltak fiatalabb korukban mikor fájt a torkuk és folyt az orruk? Biztos, hogy nem. Na, ezért írtam, hogy a mai társadalom ezért puhány, mint pl. te.
Látom, nálad teljesen betalált a covid mizériás maradj otthon szlogen. Nem baj, kell ilyen agymosott, összeszarósnak is lenni, mint te.

16
"Figyelj, attól, hogy valakinek folyik az orra, és fáj a torka az nem fertőző."
Ismét azt tudom javasolni, beszélgess egy kisiskolással alap biológiáról, tud majd neked segíteni. Szomorú, hogy felnőtt ember létedre általános iskolai tudással sem vagy megáldva.

Akkor te sose fáztál meg, mert hidegen ittál, vagy mert hideg légkondis helyen voltál. Oké, ez te vagy.
Mivel továbbra is csak engem szapulsz, ahelyett, hogy a feltett kérdésemre válaszolnál, innentől kezdve beszélgess magaddal. Közben töröld ki a kakis fenekedet, mert a félelemtől már tiszta szaros.
Hahahapciiiiii...😂 remélem jó kis egészséggel megfertőztelek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!