Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek jo betegen hosszab...

Szerintetek jo betegen hosszabb setakat tenni ilyen hidegben, vagy inkabb ne?

Figyelt kérdés
mivel folyik az orrom, faj a torkom itthon vagyok, igy tobb idom van a 2 kutyammal setalni, es nagyon jol is esik meg betegen is hosszabb setakat tenni, de amikor hazaerek kb egy negyed oraig durvabban faj a torkom mint alapvetoen. szerintetek jot tesz azert a hosszabb seta betegen, vagy inkabb nem?

2023. dec. 12. 12:02
A kérdező szavazást indított:
nem fazol meg jobban, mehetsz nagyobb setakra is
csak rosszabb lesz, ne menj hosszabb setakra amig beteg vagy
12 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Beteg vagy, a szervezeted stressz alatt van és nyugalomban kellene tartani, hogy minél hatékonyabban küzdhessen a betegség ellen.
2023. dec. 12. 12:23
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Az ágynyugalom gáz - de ez ugyanannak a lónak a másik oldala.
2023. dec. 12. 14:11
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Nálam az első megdöbbenés az volt, hogy valaki képes csak azért otthon maradni, mert fáj a torka és folyik az orra. Ez a kettő egyáltalán nem annyira komoly, hogy ne tudnál dolgozni. Ha azt írtad volna, hogy lázad is van, az már más kategória.

A második maga a kérdés volt.

Írod, hogy "es nagyon jol is esik meg betegen is hosszabb setakat tenni,", és akkor mi van, ha utána jobban fáj a torkod? Igyál rá pálinkát, vagy forralt bort, vagy meleg teát.

Nem tudom, hogy milyen módszerrel gyógyítod magad, vagy csak gyógyszert szedsz-e, mennyi folyadékot iszol egy nap.

Ha jól esik a séta, akkor csináld.

2023. dec. 12. 16:04
 4/19 A kérdező kommentje:

#3 nem tudom hova tenni a valaszod 😂

igen, meg van ra az okom, hogy otthon maradjak “csak” torokfajas es orrfolyas miatt, nem mondtam, igy nem tudhatod hogy mennyire gyenge vagy eppen eros a fajdalom, orrfolyas

erre mar tenyleg nem tudok mit mondani

gyogyszert irt fel az orvos, nap kb 1 litert szoktam inni

es ez egyaltalan nem valasz a kerdesemre

a temat ennyiben szeretnem lezarni, veszekedni emiatt nem fogok

2023. dec. 12. 17:45
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Sajnálom, nem veszekedés volt a célom, csak őszintén leírtam, hogy mit gondolok erről.

"nap kb 1 litert szoktam inni"

Napi minimum 2 liter vizet kell inni minden nap. Betegen meg még többet, hogy a folyadék kimossa a szervezetedből a betegséget.

Ezért fáj pluszba a torkod, mert száraz.

A kérdésedre is válaszoltam az utolsó mondatommal.

Csak gyógyszertől pedig nem fogsz meggyógyulni, ahhoz még plusz neked is különböző praktikákat kell alkalmaznod. Pl. egyél gyömbért mézzel.

2023. dec. 12. 17:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nekem is az ugrott be, hogy amikor suliba jártam simán kiírt a doki egy hétre, aztán annyira mégse voltam rosszul, hogy ne kívánkozzak ki, csak nem akartam elmenni olyan irányba, hogy ha ki tudsz menni, akkor suliba/melóba is tudsz.
2023. dec. 12. 19:55
 7/19 Senior Séf ***** válasza:
73%
Néha elszörnyedek, mennyire nyamvadt fiatalok vannak. Az időmben holminátha,meg torokfájás nem is számított betegségnek. Az influenza is csak akkor és addig), míg magas lázzal járt.
2023. dec. 13. 12:36
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

7

Nagyjából 1990-ig elég szép számban haltak is bele... Mikor volt a te időd?

2023. dec. 13. 12:40
 9/19 anonim ***** válasza:
#7 persze, ha meg fertőző akkor szépen ragassza rá mindenkire. Gondolkozni is szoktál?
2023. dec. 14. 10:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Közhely, de megfontolandó: Csak az lesz beteg, aki arra fogékony, akinek gyenge az immunrendszere, mert pl. nem tesz eleget saját testi és lelki egészségének a megőrzéséért.
2023. dec. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!