Szerintetek jo betegen hosszabb setakat tenni ilyen hidegben, vagy inkabb ne?

Nálam az első megdöbbenés az volt, hogy valaki képes csak azért otthon maradni, mert fáj a torka és folyik az orra. Ez a kettő egyáltalán nem annyira komoly, hogy ne tudnál dolgozni. Ha azt írtad volna, hogy lázad is van, az már más kategória.
A második maga a kérdés volt.
Írod, hogy "es nagyon jol is esik meg betegen is hosszabb setakat tenni,", és akkor mi van, ha utána jobban fáj a torkod? Igyál rá pálinkát, vagy forralt bort, vagy meleg teát.
Nem tudom, hogy milyen módszerrel gyógyítod magad, vagy csak gyógyszert szedsz-e, mennyi folyadékot iszol egy nap.
Ha jól esik a séta, akkor csináld.
#3 nem tudom hova tenni a valaszod 😂
igen, meg van ra az okom, hogy otthon maradjak “csak” torokfajas es orrfolyas miatt, nem mondtam, igy nem tudhatod hogy mennyire gyenge vagy eppen eros a fajdalom, orrfolyas
erre mar tenyleg nem tudok mit mondani
gyogyszert irt fel az orvos, nap kb 1 litert szoktam inni
es ez egyaltalan nem valasz a kerdesemre
a temat ennyiben szeretnem lezarni, veszekedni emiatt nem fogok

Sajnálom, nem veszekedés volt a célom, csak őszintén leírtam, hogy mit gondolok erről.
"nap kb 1 litert szoktam inni"
Napi minimum 2 liter vizet kell inni minden nap. Betegen meg még többet, hogy a folyadék kimossa a szervezetedből a betegséget.
Ezért fáj pluszba a torkod, mert száraz.
A kérdésedre is válaszoltam az utolsó mondatommal.
Csak gyógyszertől pedig nem fogsz meggyógyulni, ahhoz még plusz neked is különböző praktikákat kell alkalmaznod. Pl. egyél gyömbért mézzel.

7
Nagyjából 1990-ig elég szép számban haltak is bele... Mikor volt a te időd?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!