Verekedésnél, önvédelemnél a here megütése, megrúgása biztos módszer?
Figyelt kérdés
Amennyiben valakinek nagyobb erővel telibe találják legalább az egyik golyóját, lehetetlenség földre kerülés nélkül kibírnia a fájdalmat? Tehát ha jól céloz az ember valóban alkalmas önvédelemre?2023. dec. 1. 16:01
1/13 anonim válasza:
Engem rúgtak mar tökön, raadasul nő, percekig nem kaptam levegőt es össze is csúsztam
2/13 anonim válasza:
Lehet az ember bármekkora, bármilyen izmos, egy jól bemért tökönveréstől mindenki összecsuklik egy időre. De biztosabb, ha inkább futsz, mert ha ő üt előbb arcon akkor neked annyi
4/13 A kérdező kommentje:
#3 Ennek mi lényege a kérdés szempontjából? Mert szerintem nagyjából semmi.
2023. dec. 1. 16:14
5/13 anonim válasza:
Hogy tamadni akarsz e igy, vagy védekezni?
6/13 anonim válasza:
Általában betalál, de van, akinek meg sem kottyan. Másrészt olyat is hallani, hogy jobban feltüzeli az ilyen lépést a támadó. Függ a kivitelezés módszerétől is:
Cipőben, mezítláb, sarokkal, térddel, talppal...
7/13 anonim válasza:
Ha BDSM hajlamú, akkor pont felizgul rá.
8/13 anonim válasza:
Az mma edzomet rugtak mar tokon oran,ugyanugy verekedett tovabb. O elvezi a fsjdalmat. Ezert fel tole minden ellenfele meccsen.
9/13 anonim válasza:
jobban fáj mint ahogy azt a tv-ben leírják, és lehetsz te bármilyen harcos vagy küzdősportos mester, az mindenkinek nagyon fáj.
10/13 anonim válasza:
Ha jól betalál, egy 99%-ot mondanék arra hogy megbénítja a támadót viszont kérdés, be tud-e találni megfelelően mondjuk stresszhelyzetben, ahol a támadó számít is rá. Kivédheti, majd te kerülsz földre. Nem éri meg kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!