Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hányok ki mindent?

Mitől hányok ki mindent?

Figyelt kérdés
Szóval alapvetően sokat eszem néha még annyira hogy utána ki is hányom. Igyekeztem par honapja visszább venni így többnyire sokerült tartanom a napi 1500kcalt. Majd most par napja alig bírok enni és amint megeszem valamit ki is hányom egyből. Nem direkt hanem mert jön. Hajnalban megjött nagyon görcsölök vettem be 4fájcsill.meg 1 nospat de vartam koztuk 4 órát így gondolom nem túladagolás a baj. Ráz a hideg reszketek és szédülök is. Emellett állandóan szomjas vagyok.
2023. nov. 30. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valami vírus. Van most valami hányós, hasmenéses.

Vagy valami étkezési zavar. Legalábbis az alapján, hogy korábban is kihánytad az ételt.

2023. nov. 30. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg reflux? Mármint az alapján, hogy korábban is kihanytad, ha direkt volt, akkor +1 az étkezési zavarra. A csaladotokban van/volt esetleg valami emésztőrendszeri probléma?

A pár napos dolog viszont vírus lehet, próbálj meg kímélősebb kajákat enni és igyál is, nehogy kiszáradj

2023. nov. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!