Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert hanyok ki mindent?

Miert hanyok ki mindent?

Figyelt kérdés

Mindent amit eszek kihanyok, meg a vizet is. A het minden napjan hanyok. Ebbol kb 2x vereset. Annyiszor hanyok ahanyszor eszek. 21 eves lany vagyok. 56 kg voltam. 6 kg fogytam emiatt.

Ha nem eszem, akkor nincs hanyingerem, viszont faj a gyomrom. Nem vizsgaltak meg meg, ezert nem tudom mi bajom lehet. Minden esetre szedek savcsokkentot,hatha az a gond. Viszont semmit nem segit. Tudom, mondjatok hogy menjek korhazba. Na mar most itt az a gond, hogy Amerikaban elek es itt nagyon nagyon sok penzbe kerul a kivizsgalas. Tobb 100 ezer ft. Biztositassal csak par ezer lenne, viszont arra varnom kell meg 1 honapot. Voltam korhazba ingyenes kivizsgalason. Kaptam toluk gyomorsavcsokkentot illetve egy Ondansetron HCL tablettat. Kerdezte az orvos, hogy nem e drogozok, vagy nem vagyok e intenziv alkoholista... A gond az, hogy nem iszom, nem cigizem, nem drogozok... Egeszsegesen elek. Sok zoldseg, gyumolcs. Eszrevettem, hogy ha pl rantott hust eszek de oliva olajjal sutom ki akkor annyira nincs hanyingerem. Esetleg valaki mas is talalkozott mar ilyennel ? Hiaba kerestem ra, nincs ilyen kerdes fent. Gyomortukrozesre 1 honap mulva megyek (majd ha lesz biztositasom )

2016. jan. 24. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szedd az ondansetront emelt dózisban. Igyekezz kerülni a stresszt. Inkább kevesebbet,könnyen emészthető dolgokat egyél többször. Kerüld a savas gyümölcsöt.
2016. jan. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!