Magyarországon még meddig fog menni,hogy #nemattólvan?Külföldön meg már kártérítési perek vannak a fájzer,meg a többi cég ellen.
Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 11:01
62/72 anonim válasza:
Menjetek rá az oltás károsultak, illetve elhalálozottak oldalaira a facebookon utána pofázzatok, hogy nem mérgező !
63/72 anonim válasza:
Négy Pfizert kaptam. Azon kívül, hogy fájt a karom, semmi gond nem volt. Az elsőket három éve kaptam. Elég nagy kamu, hogy az oltástól megjalnak
64/72 anonim válasza:
63
Kit érdekel mit kaptál? A lényeg, hogy sok embernek ártott!
Nemhogy örülnél,hogy nem lett különösebb bajod!
Ettől még a facebook oldalakat át tudod bújni, ott beszélgess a kollégáiddal, elmagyarázzák, miért vagy buta!
65/72 A kérdező kommentje:
63,ühüm,biztos,hihető. :D
2023. dec. 5. 03:14
67/72 A kérdező kommentje:
66,egypipás troll. :)
2023. dec. 5. 10:37
68/72 A kérdező kommentje:
66,amúgy valóban tagadom,hogy ti kaptatok volna egyet is. :)
Csak itt adjátok elő,hogy ti mennyire oltottak vagytok,közben meg még a tűtől is rettegtek. :)
2023. dec. 5. 10:43
69/72 anonim válasza:
?
Nyilván, nem kaptam 4 oltást, csak úgy ideírom. Mit írjak ide, szériaszámot, hogy elhidd?
70/72 A kérdező kommentje:
Nyilván nem és csak így ideírod,pontosan,jól mondod.Neked azt sem hisszük el,amit kérdezel,troll.
2023. dec. 5. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!