Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magyarországon még meddig fog...

Magyarországon még meddig fog menni,hogy #nemattólvan?Külföldön meg már kártérítési perek vannak a fájzer,meg a többi cég ellen.

Figyelt kérdés

2023. nov. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

"Jó, kérdező, én már belefáradtam ebbe a huzavonába, legyen, ahogy akarod."

Ahhoz képest még mindig itt hisztizel,meg mellébeszélsz. :D

2023. nov. 24. 22:20
 22/72 A kérdező kommentje:

"Mi, akik oltattunk, mint ostoba, megalkuvó, félrevezetett rabszolgák vagyunk, megérdemeljük, hogy rákban, szívrohamban haljunk meg pár éven belül. Viszont te egy ragyogó elméjű, tisztán látó, megvezethetetlen zseni vagy, egy nagybetűs HŐS, egy megtörhetetlen, acélkemény hérosz, aki előtt csak leborulhatunk, bocsánatért és feloldozásért esedezve. Remélem, mikor mi, szennyesvérű oltottak, elnyerjük méltó végzetünket, te, és a többi tisztavérű, bölcs, jellemes oltatlan, majd egy szebb, egészségesebb világot fogtok teremteni magatoknak, örökre elűzve a zsarnoki háttérhatalom embereit."

Ok,tök jó,hogy te még mindig a nemattólvan szöveget ismételgeted,de a kérdés az volt,hogy még meddig fog menni a nemattólvan-ozás.Már a gyártóknál is esnek ki a csontvázak,csak lassan.

2023. nov. 24. 22:32
 23/72 anonim ***** válasza:
34%
Ebben, amit idéztél tőlem, hol a nemattólvan? Emeld már ki!
2023. nov. 24. 22:51
 24/72 A kérdező kommentje:

"hol a nemattólvan?" Itt!

Amúgy meg nem kell leírnod,az a lényege a rizsádnak.

2023. nov. 24. 22:57
 25/72 A kérdező kommentje:
24,ez most hányadik elköszönésed lesz amúgy?Görgess tovább,mert már sík ideg vagy!
2023. nov. 24. 23:00
 26/72 anonim ***** válasza:
30%

#21! Komolyan ilyenkor szégyellem, hogy oltatlan vagyok, mert összemosnak az ilyen idiótákkal.

Nem, képzeld, nem ismerek mindenkit, ezért nem is állítok olyat, hogy nem perelt senki.

Hihetetlen, hogy vannak ennyire élettelen emberek, akiknek nincs más dolguk, mint 0/24-ben egy olyan témával foglalkozni, ami rajtuk kívül már senkit nem érdekel és egyáltalán nem érintettek. Oltattál? Nem. Van bajod? Nincs. Akkor nem mindegy, hogy "külföldön" ki miért perel?

Mielőtt újabb hisztibe kezdenél, válaszolok előre. De, azzal foglalkozol, amivel akarsz, semmi közöm hozzá. Csak fogadd el, ha más meg nem foglalkozik ezzel, ezért nem tolonganak a kérdésednél a hisztipartnerek😉Keress más fórumot, hátha ott lesz érdeklődés.

2023. nov. 24. 23:09
 27/72 A kérdező kommentje:
26,szerintem állj le,mert agyvérzést fogsz kapni oltatlanul is.Nincs kedvem veled vitatkozni,ha nem vetted volna észre.Ha nem tudsz értelmesen válaszolni,akkor ne írj!Fel tudod ezt fogni?Remélem,hogy igen.
2023. nov. 25. 01:32
 28/72 A kérdező kommentje:
26,még a kérdést sem fogtad fel,ennyi vagy.
2023. nov. 25. 01:34
 29/72 anonim ***** válasza:
46%

#26! Ha nem vetted volna észre, nem csak velem vitázol, többen írtak neked, csak senki nem ért veled egyet. Ennyi.

Ne aggódj miattam, én halálosan nyugodt vagyok. Nekem van életem, egyáltalán nem dobja meg a vérnyomásom egy anonim gyakorizó agymenése. Neked viszont segítségre lenne szükséged, mert betegesen ezen rugózol. Keress egy pszichológust, mert rá fog menni az egészséged.

"Ha nem tudsz értelmesen válaszolni,akkor ne írj!Fel tudod ezt fogni?Remélem,hogy igen."

Ha mi nem írtunk volna neked, mi birkatürelműek, magaddal beszélgettél volna, ugyanis akkora baromságokat írtál, hogy arra se méltattak mások, hogy reagáljanak. Fel tudod ezt fogni?😉

2023. nov. 25. 01:52
 30/72 A kérdező kommentje:

29,lol,te még magadnak is írkálsz? :D

Már írtam az x-edik elköszönésed után,hogy szefosokkal nem vitatkozom,de nyilván írhatom le 200x is,úgysem fogod fel. :D :D

2023. nov. 25. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!