Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tippelős játék! Összesen...

Tippelős játék! Összesen hányan oltatják be magukat Magyarországon covid ellen az oltási héten?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
52144
2021. nov. 21. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

A 3. oltást sokan fel fogják venni.

Az első kettőt szinte csak azok, akiknek kötelezővé teszik.

Akinek nem kötelező, ő meg látni/tapasztalni fogja a környezetében, mit művel ez a szar és a rettegésbe beleőrülve fog belemenekülni.

Na, hát így jártam én is, saját káromon kezdem megtanulni, hogy mit jelent kételkedni.

2021. nov. 21. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Felveszem az oltásom, a cipőm és a kabátom.
2021. nov. 21. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocs, azt nem írtam, az összesen érdekel. Tehát az most mindegy, hogy hányadik. Hány "adagot" fognak beadni?
2021. nov. 21. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Pedig nem mindegy. A 3. kb. nem oszt/nem szoroz. Az 1-2. az érdekes országos szempontból.
2021. nov. 21. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Jó én tippelek, 8921-en

Mi a nyeremény?

2021. nov. 21. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:

#5! Dehogynem. Ha azt a szöveget nézzük, hogy fél év után már nem védenek a vakcinák, akkor pont a 3.számít. Vagy például abból derül ki az is, mennyien adatták be "kényszerből" az első kettőt és hányan meggyőződésből. Szóval attól függ, mit akarsz megfigyelni. De nekem most mindegy, ezért nem teszek különbséget.

#6! Természetesen a nyeremény egy ingyenes, bármikor beváltható covid elleni oltás. Mi más?😉

2021. nov. 21. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Valószínű sokan,a sok birka meg beveszi hogy mennyire sikeres az akció hèt,kb azok veszik most fel akiket a munkahelyen kötelezték rá.

Nyilván azért van most ez az akció nak nevezett kamu😂😂

De a tippem is legyen meg kb 35 ezer

2021. nov. 21. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
En fel nem veszem a 3.at. Semmi ertelme nem volt.. Legalabb megusznam a maszkot v vmi.. de semmi
2021. nov. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!