Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tb-t kell visszamenőleg...

Tb-t kell visszamenőleg fizetni? Bonyolult!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nyáron végeztem a technikummal ami alatt ellátott vagyok és mivel a diáigazolványom érvényes októberig,szóval októberig még diáknak számítok, addig volt tb fizetve utánam. Aztán okt,nov nem fizettem magamtól.Majd munkaügyin keresztül tanfolyamra jártam ami alatt kerestepótlót kaptam, tehát az alatt is biztosított voltam. Aztán annak jun.ba vége lett tehát megint nem lettem biztosított. jul,aug,szept. Szeptemberben jelentkeztem RAT-ra az önkormányzatnál és onnan kezdve megint biztosított lettem. Annyi lenne a kérdés, hgoy ki kell fizetnem visszamenőleg azt az 5 hónapot?

Azt is olvastam az oep honalapján, hgoy ha folyamatosan biztosított voltam 45napig vagy több ideig akkor miután megszűnt a munkaviszony vagy ellátásra jogosító viszony akkor utána még 45 napig ellátott vagyok. Kis összegre is lehet részletfizetést kérni?

2010. okt. 20. 16:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!