Ha a BMI-m szerint alultápláltnak számítok de ez nem látszik laboreredményeimen akkor is alultáplált vagyok?
Hagyjuk már ezt az elmaradott BMI-t.
A testsúly mellett zsír, izom arány a mérvadó.
Lehet ugyan akkora "kóros" tartományban a BMI-je egy elhízottnak, meg egy színizom testépítőnek is.
Egészséges vagy?
Annyit eszel, amennyi jólesik?
Ha mindkettőre igen a válaszod, akkor függetlenül a BMI-től nem vagy alultáplált.
Gondolom, te tudod magadról, hogy eszel-e normálisan, hogy van-e bármilyen problémád az étkezéssel. Vagy egyszerűen csak ilyen alkat vagy.
Nyilván nem mindegy, hogy azért vagy ilyen vékony, mert kínzod magad, vagy mert ilyen az alkatod és még nagyon fiatal vagy.
Férfi felmenőid is ilyen alakúak voltak.
Nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenki Bud Spencer kinézetű.
Az jó, hogy sokat vagy szabad levegőn, sokat mozogsz.
Egyetlen esetben lenne ez rossz, ha azért lennél ilyen sovány, mert sokat cigarettáznál vagy alkoholista lennél. Gondolom nem így van, mert azt írtad volna.
9-re:
Hülyeség így hozzáállni.
Jól érzed magad a bőrödben? Ha igen, akkor éld az életet, ne a wikipédiából akard eldönteni, hogy te most rendben vagy-e vagy sem.
(Megj.: nemrég hallottam, hogy módosították az alkoholizmus definíciját, eszerint én is alkoholista vagyok. Tudod mit csinálok ezzel az információval? Röhögök rajta!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!