El tudom rejteni az eest-en az orvosi leleteimet, laboreredményeimet az orvosok elől?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nem. Önrendelkezésnél be tudod állítani hogy ne legyen látható, de így is hozzá tudnak férni megfelelő jogosultsággal.
2/8 anonim válasza:
A pszichiátriai leleteidet csak pszichiáter, a nemi betegséggel kapcsolatos leleteidet pedig csak nem betegséggel foglalkozó szakorvos látja alapból (háziorvos nem). Minden mást is el tudsz rejteni, de gondold meg, érdemes-e. Egy baleset vagy rosszullét esetén csak innen tudnak tájékozódni az orvosok, hogy mi bajod lehet.
4/8 anonim válasza:
Igen kettes, pontosan akkor tudják felülírni az önrendelkezést.
5/8 anonim válasza:
Labort nem lehet. Nemi betegséget tuti. Csak az az orvos látja, aki kezel, de ez nem törvényszerű. Szólnod kell vizsgálatkor, hogy az a kifejezett kérésem, hogy úgy zárják le az ambuláns lapomat, hogy azt csak Ön, mint kezelőorvos lássa, más nem. Én, mint nemibeteg gondozó, nem látom a többi gondozó leletét, de a labort igen. Nem tudom, segített-e ez neked.
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Lehet látni mindent EESZT-ben, hiába tiltod le, 2 kattintással fel lehet oldani, ha akarja egy orvos, nem tudod megakadályozni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából nincs pszichiátriai problémám, sem nemi. Viszont azt tapasztalom, hogy valamiért nem szeretnének segíteni, ezért merült fel bennem ez a tiltás. Egyetlen orvostól nem tiltanám el az adataimat, az pedig a háziorvosom, de úgy nézem ez ilyenformában nem kivitelezhető. Ő egy tündér, vele semmi bajom, szerencsétlen küld mindenhová, csak éppenséggel nem járok sikerrel, en meg csak romlok, szemernyi segítőkészséget nem tapasztalok, teljesen hülyének néznek ….
Találtam egy leírást ezzel kapcsolatban
2022. nov. 17. 09:09
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Igen, ezért írtam, hogy letilthatod, de feloldható. Nyilván ilyenkor meg kell adni szövegesen, hogy miért akarod feloldani a tiltást, mindent naplóz a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!