Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » El tudom rejteni az eest-en...

El tudom rejteni az eest-en az orvosi leleteimet, laboreredményeimet az orvosok elől?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Önrendelkezésnél be tudod állítani hogy ne legyen látható, de így is hozzá tudnak férni megfelelő jogosultsággal.
2022. nov. 16. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiátriai leleteidet csak pszichiáter, a nemi betegséggel kapcsolatos leleteidet pedig csak nem betegséggel foglalkozó szakorvos látja alapból (háziorvos nem). Minden mást is el tudsz rejteni, de gondold meg, érdemes-e. Egy baleset vagy rosszullét esetén csak innen tudnak tájékozódni az orvosok, hogy mi bajod lehet.
2022. nov. 16. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
*nemi betegség
2022. nov. 16. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen kettes, pontosan akkor tudják felülírni az önrendelkezést.
2022. nov. 16. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Labort nem lehet. Nemi betegséget tuti. Csak az az orvos látja, aki kezel, de ez nem törvényszerű. Szólnod kell vizsgálatkor, hogy az a kifejezett kérésem, hogy úgy zárják le az ambuláns lapomat, hogy azt csak Ön, mint kezelőorvos lássa, más nem. Én, mint nemibeteg gondozó, nem látom a többi gondozó leletét, de a labort igen. Nem tudom, segített-e ez neked.
2022. nov. 16. 19:11
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet látni mindent EESZT-ben, hiába tiltod le, 2 kattintással fel lehet oldani, ha akarja egy orvos, nem tudod megakadályozni.
2022. nov. 16. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából nincs pszichiátriai problémám, sem nemi. Viszont azt tapasztalom, hogy valamiért nem szeretnének segíteni, ezért merült fel bennem ez a tiltás. Egyetlen orvostól nem tiltanám el az adataimat, az pedig a háziorvosom, de úgy nézem ez ilyenformában nem kivitelezhető. Ő egy tündér, vele semmi bajom, szerencsétlen küld mindenhová, csak éppenséggel nem járok sikerrel, en meg csak romlok, szemernyi segítőkészséget nem tapasztalok, teljesen hülyének néznek ….

[link]

Találtam egy leírást ezzel kapcsolatban

2022. nov. 17. 09:09
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, ezért írtam, hogy letilthatod, de feloldható. Nyilván ilyenkor meg kell adni szövegesen, hogy miért akarod feloldani a tiltást, mindent naplóz a rendszer.
2022. nov. 17. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!