Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok enni, és rengeteget...

Nem tudok enni, és rengeteget alszom. Mi bajom van?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. (és magántanuló, lelki eredetű okok miatt)

Október 10.-től 12.-ig kórházban voltam. Végtag és derékfájdalommal, hányingerrel, alhasi fájdalommal, szédüléssel, és hőemelkedéssel kerültem be. Azt mondták, vírusfertőzés, a háziorvosunk szerint influenza. Az elmúlt napokban egyre többször fáj a fejem. Hőemelkedésem/lázam nincs, de hányingerem van olyannyira, hogy egy kiflit is megerőltető magamba tuszkolni. Semmilyen gyógyszert nem írtak fel, csak C-vitamint, azt szedem is. Tegnap este 11kor feküdtem le, és ma délben keltem fel, mégis nagyon álmosnak érzem magam, és szinte ülve elalszom. Energiaitalt és kávét nem ihatok, mert a szívemmel van valami probléma, ami még nincs kivizsgálva. (stressz vagy koffein hatására olyan mértékben kezd dobogni, hogy légszomjam van percekig, és halálfélelmem.) Mi lehet a baj? Orvoshoz csak holnap délután tudok menni.

2010. okt. 20. 12:15
 1/4 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy szerintem a szívprobléma nem pánikroham, vagy ehhez hasonló, mert édesanyámnak is gyenge a szíve, sőt az ő édesanyjának is szívproblémái voltak. Ezért akarom kivizsgáltatni, hogy nehogy valami örökletes dolog legyen, amit nem lehet "meggyógyítani", hanem csak együtt lehet élni vele :S
2010. okt. 20. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Kimerült vagy sztem!
2010. okt. 20. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy 19 éves lány vagyok, hasonló okok miatt vagyok én is magántanuló! Én is állandóan rosszul vagyok, mostanában sokszor van hányingerem, de nem tudok sokat aludni. Nekem inkább emésztési gondjaim vannak. Emiatt már kialakult egyfajta pánikbetegség. Lehet hogy emiatt van a hányinger és az aluszékonyság. A szorongás és a pánikbetegség akkor is jelen van ha éppen ninccs miért pánikolnod. Nálad miért alakult ki?
2010. okt. 20. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem azért, mert 8 éves korom óta sokat piszkáltak a suliban, mindenhol. (3x váltottam iskolát, a negyedik suliváltás a középsuli volt) Mindig rettegve mentem iskolába. Szeretném a közeljövőben újra a padot koptatni, ezért akarom magam kivizsgáltatni, hogy konkrétan mi okozza a légszomjat, és az erős szívdobogást, illetve jó lenne tudni, hogy 2 betegségmentes év után most mi a bajom.
2010. okt. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!