Nem tudok enni, és rengeteget alszom. Mi bajom van?
16 éves lány vagyok. (és magántanuló, lelki eredetű okok miatt)
Október 10.-től 12.-ig kórházban voltam. Végtag és derékfájdalommal, hányingerrel, alhasi fájdalommal, szédüléssel, és hőemelkedéssel kerültem be. Azt mondták, vírusfertőzés, a háziorvosunk szerint influenza. Az elmúlt napokban egyre többször fáj a fejem. Hőemelkedésem/lázam nincs, de hányingerem van olyannyira, hogy egy kiflit is megerőltető magamba tuszkolni. Semmilyen gyógyszert nem írtak fel, csak C-vitamint, azt szedem is. Tegnap este 11kor feküdtem le, és ma délben keltem fel, mégis nagyon álmosnak érzem magam, és szinte ülve elalszom. Energiaitalt és kávét nem ihatok, mert a szívemmel van valami probléma, ami még nincs kivizsgálva. (stressz vagy koffein hatására olyan mértékben kezd dobogni, hogy légszomjam van percekig, és halálfélelmem.) Mi lehet a baj? Orvoshoz csak holnap délután tudok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!