Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjjeli megébredés, szervóra?

Éjjeli megébredés, szervóra?

Figyelt kérdés
Ha vki jártas a témában, segítene nekem? 2 egymást követő éjszaka megébredtem 3:40 perckor, ez a tüdő regenerációs időszaka a szervóra szerint. 2 ébredés után kijelenthető, hogy a tüdőmmel van valami probléma, vagy többször kell felébrednem ahhoz, hogy ezt állíthassuk.
2023. nov. 11. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minden világos, már csak azt az egyet nem értem, hogy a kormányszervónak is van szervórája?
2023. nov. 13. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek szépen, teljesen nyilvánvaló, hogy olyan, mint kormányszervóra, olyan nincs. Mert, ha a kormánynak lenne jól működő szerve (gondolok itt olyanokra mint agy és gerinc), akkor talán lenne neki órája. De, mivel jól tudjuk, hogy gerinctelen, az agya pedig nagyon rossz irányba vezet, ezért szerintem a kormány felette áll minden szervórának. Tehát kormányszervóra nincs.

Magánvéleményem szerint a kormánynak madzag nélkül kellene fingani, és akkor talán elszállna az egész kormány a zűrbe. Izéééé. Az űrbe.

2023. nov. 16. 02:03
 13/14 A kérdező kommentje:

5ös te azért kelsz fel mert pisilned kell, nyilván itt nem kell más okot keresned.

Neem azt mondja, hogy ekkor meg akkor csináld a sportot, emésztést, tanulást. Csak egy infó, hogy ekkor picit hatékonyabb lehetsz benne.

Akkor a biológiai órában sem hisztek? Az éjszakai műszak magasvérnyomást, cukorbetegséget okoz hosszú távon, ez is kamu? Pedig a nyugati orvoslás mondja...

Döbbenet mennyire nevetséges számotokra egy több ezer évre visszanyúló orvoslás. Lehet nevetni, hogy annó buták és ráérőek voltak az emberek. Ha ma valamiért megbénulna a világ, nem lenne egészségügy, gyógyszerellátás megnéztélek titeket hogyan gyógyítanátok meg magatokat vagy a szeretteiteket.

2023. dec. 9. 15:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Pont, hogy ők 100× jobban ismerték a testüket, mint mi, mert rá voltak kényszerülve.

Mi, ha gond van elmegyünk az orvoshoz aki 15 m-ről megvizsgál, felír 3-4 féle gyógyszert. Te beszedsz mindent, mert az ORVOS írta fel. Igen, de az orvos is valamilyen szinten a gyógyszeripar "eladója". Nem a te javadat szolgálja.

Egyébként nem vagyok orvos, gyógyszer ellenes, sokszor nincs más út belátom, de be lehet látni, hogy a saját testünk ismerete a legfontosabb, és nem minden régi dolog hülyeség.

2023. dec. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!