Miért mindig a nagy egészség guruk vannak tönkremenve?
Szóval, akkor az energiaital jó a szervezetnek, semmi probléma vele. 🤦🤷🫤🤔🤣
Jól van gyerek, leülhetsz, 1-es!
Kávé+energiaital
Minek a kettő együtt? Az egyik bőven elég lenne. De tudom, te mindenkitől okosabb vagy..csak annak hiszed magad.
Kérdező, neked szívritmuszavarod van, és te erre iszol két, igencsak felpörgetős italt. Az orvosod nem mondta, hogy hülye vagy? Vagy beleegyezett, hogy nyugodtan idd a kávét és az energiaitalt? Vagy nem is tud róla?
Végül is, csak az életeddel játszol. Nem kötelező sokáig élni. Ilyen életvitellel nem is fogsz.
Igen, másnak is van szívbetegsége, de az okosabbja nem iszik se kávét, se energiaitalt.
Annyi baj azért van vele - saját tapasztalatból - hogy úgy felfúj, mintha terhes lennél. Velem konkrétan megtörtént egy buszon, hogy nyáron a nagy melegben a tömegben nem volt kedvem behúzni a hasam, és egy srác felpattant, hogy üljek csak le, nem tudná nézni, ahogy egy állapotos nő állva utazik. Én meg gondolkodtam fél percet, hogy tényleg vékony testalkatom van, a puffadt hasam miatt lehet, hogy tényleg terhesnek nézek ki, de úgy voltam vele, hogy köszi, random srác, akkor leülök, és a jövőben is tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy figyelsz a környezetedre. Szerintem jobb így, mintha kijavítottam volna, hogy nem vagyok pocakos, az mindenkinek irtó kellemetlen lett volna.
És hasmenést is okoz.
18.Azt mondta akár 3 kávét is megihatok bár az energiaitalt nem javasolta dehát nah.
19.Én gyakran vagyok puffadt, igazából minimalizáltam a zsírbevitelt mert egyrészt minimlásinál nincs szükség többre, másrészt meg gyomorpanaszt is okozhat szerintem. Ha egy étkezésed tartalmaz fehér kenyeret semmi bajod nem lesz. Ha legalább egy étkezése tartalmaz az embernek gyümölcsöt az sem árt mert rengeteg pozitív hatása van az enzimeknek amik benne vannak. Sz'r dolog a gyomor diszkomfort szóval ügyelek arra is hogy a fejlődésemhez szükséges fehérje mennyiségnél jóval többet ne vigyek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!