Miért mindig a nagy egészség guruk vannak tönkremenve?
Mert valójában lósz.rt sem értenek hozzá + genetika.
Norbin kívül nem ismerem a másik két úriember munkásságát, de falra mászok a palitól. Egy olyan emberről beszélünk, aki szerint a tojás hús, de a hal nem tartozik a húsfélékhez xddd
Ugyan már... A harmadikos unokahugom okosabb nála:)
Norbi szethajtja magát plusz van egy örökölt szivbetegsege. Guga alkoholista volt plusz szrt az orvosokra. Aki parlagfuteat iszik az nem termesztgyogyasz hanem gyogyós. Czibok mindent tolt amit a piacon talalt. O testepito volt es nem kimelte magát.
A ketot nagyon helyesen kerulod. Az nem valo ertelmes embernek.
A Bükki füvesember 94 évig élt.
Egyébként nemcsak a testet, de a lelket is ápolni kell, mivel a legtöbb betegség lelki eredetű. A stresszes életvitel rengeteg betegség melegágya. Ha nem dolgozom fel a traumáidat azok fizikális betegség formájában utat törnek maguknak.
Egészségtudatos emberből persze jóval kevesebb van, de ide tartozik még pl. Tamasi József, Wim Hoff (ő külföldi)..stb.
A másik két ember munkásságát nem ismerem, de Norbiról bocsánat, de ránézésre meg lehet mondani, hogy az ilyet az ókorban lerakták volna meghalni a Taigetoszon, de még akár 100 évvel ezelőtt se élte volna meg a felnőttkort, csak a modern orvoslásnak, oltásoknak, stb. köszönhető, hogy nem pusztult meg négyévesen valami torokgyíkban.
Most ilyen szempontból az, hogy hányszor kapott mit, az nem releváns. Elég nagy szerepe van ebben a genetikának szerintem, mindenkinek van egy családtagja, aki vedelt, mint állat, napi másfél doboz barna Szofit szívott el, aztán 90 évesen se akarta még elvinni az Ördög. Nem azt mondom, hogy nem lehet javítani az életminőségeden, ha a genetikág taigetosz-pozitív, de az életviteled jó, viszont, arra szerintem sokkal több példa van, mikor valaki beleaszarik, elképesztően egészségtelenül él, de a remek genetikája miatt ez nem hull vissza rá. Ilyenkor az egyik ex-lakótársam jut eszembe, konkrétan 40 kiló volt a nő a majdnem 180 centijéhez, mert volt valami testképzavara, napi egyszer evett, de legalább minden nap megivott három kávét, egy energiaitalt, esténként egy üveg bort, és elszívott mellé egy doboz cigit. Három évig laktunk együtt, ezalatt ő egyetlen egy napot sem hiányzott munkából betegség miatt, mert immunis volt mindenre, akkor se fázott meg, ha télen vizes hajjal ment ki, mert beleszart, pedig elvileg legyengült szervezettel meg kellett volna neki. Én meg minden szart elkapok. Ez van.
Amit írtak előttem, mind jó. Plusz: a szervezet nem tud egyoldalú táplálkozást hosszútávon tolerálni, kell neki hús, stb. egyaránt.
Ez is mghatározza a bajukat ezen neves guruknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!