Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi az optimális vasérték...

Mennyi az optimális vasérték az emberben? A 32 alacsonynak számít? (16/L)

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mértékegység nélkül odavágott értékekre nehéz bármit is mondani, pláne, hogy "az emberben" elég tág - vérvizsgálati eredményre gondolsz? Umol/l-ben megadva? Mert ha igen, akkor egyáltalán nem alacsony, sőt felnőtt nőben 9-30 umol/l között kéne lennie körülbelül.
2010. okt. 19. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
igen vérvizsgálati edermény, és umol/l a mértékegység. de nem vagyok felnőtt nő, csak 16.
2010. okt. 19. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg kell legyen mellette egy referenciatartomány, ami az adottságaid alapján ideális lenne, ez egy tól-ig szám, ha abba esik, normális, ha alatta van, alacsony, ha fölötte, magas... de ha jól emlékszem ez inkább magas, bár esetemben az alsó tartományt nézem és próbálom egyszer elérni. :D
2011. márc. 17. 13:16
 4/4 anonim válasza:
Az inkabb sok...de en sem tudom :/ nekem 6 :// és az keves
2014. jan. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!