175-180 centi magas emberek, nem érzitek magatokat alacsonynak?
Én 162 centi vagyok. Én mit szóljak??;-)
Amúgy nem tudom merre laksz...De szerintem az emberek többsége 170 és 182 centi között van. Nők körében meg elég ritka a 170-5 feletti magasság.
M.o-n a nők átlag magassága 162 centi. Férfiaknál azt hiszem 175 centi.
Sztem az bőven jó lenne, ha minden férfi legalább 180 cm lenne:D
170 cm vagyok egyébként 26 évesen, ja és L vagy N, kinek hogy tetszik.
fiúnak tényleg alacsony ez magasság. de nem annyira, hogy szorong emiatt. ismertem 170cm magas fiút, na neki megértem az aggodalmait...
de lányként ki a tököm akar 180 lenni??? alig lehet hozzá fiút fogni :D
amúgy én 175 vagyok, drágám 2m magas, nekünk pont jó. pláne, ha a felső polcról kell vmit levenni.
Én 157 cm vagyok, de nem zavar. Igaz, üzletekben sokszor jól jönne még 20 cm, de ha nem érek el valamit, megkérek egy nálam magasabb embert.
Szerintem nem a magasságod okozza a gondot, valamilyen mentális problémád lehet, önértékelési zavarod. Azért nem az óriások birodalmában lakunk, nézz körül, hány nálad alacsonyabb ember van körülötted. Felesleges szoronganod, pont 20 cm-rel vagy magasabb nálam, és én felszabadult vagyok.
éN 172 vagyok, és inkább magasnak érzem magamat.
A párom 185, ő kicsinek képzelte magát, míg az exneje mellett élt, mert abban a családban mindenki 180-190 cm, és 100 kg.
Mikor hozzánk jött, azt mondtuk: "Olyan nagy!"
Ő is nagynak érzi magát. A lányom 175, hűzza magát össze, a fiúk csúfolják, hoyg hórihorgas, meg melák(52 kg)
Mert balattosok között jár. A barátja 160 cm, ő nem érzi magát kicsinek. A nagyság relatív! Költözz délre, Békés megyébe, ott nagy leszel.
Most mértem meg magam mérőszalaggal, pontosan 180 centi vagyok:)
Kicsi vagyok szerintem, van 4 osztálytársam is akik fél fejjel magasabbak nálam, és van 5-6 csaj akik egymagasak velem, ha meg magassarkút vesznek magasabbak:D pedig lányok.
Az utcán is egy csomó ember magasabb mint én, ezért érzem magam kicsinek, várok minél több 180 körüli embert, hogy ők hogy látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!